Klaipėdiečiai sunerimę: supleškėjęs „Lexus“ – išpuolis prieš jo savininką?

Penktadienio naktį pietinėje Klaipėdos pusėje žmonės girdėjo sprogimus, juos pabudino ugniagesių automobilių sirenos. Gyventojai išsigando, kad tai buvo išpuolis prieš brangaus automobilio savininką.

„Vingio gatvėje buvo apšaudyta ir sprogo mašina. Viduje žuvo vyras. Šiuo metu ten stovi policijos mašinos ir aptverta, vyksta tyrimas“, – naktį portalui klaipeda.diena.lt pranešė Vingio gatvės gyventoja.

Ugniagesiai į Vingio g. skubėjo apie 3.30 val. Prie 3 numeriu pažymėto namo degė automobilis „Lexus“.

Ugniagesiai atvyko, kai jis jau degė atvira liepsna. Jiems teko nustumti tolyn šalia buvusį „VW Golf“, taip ši mašina išgelbėta nuo sunaikinimo.

Gaisro metu išdegė „Lexus“ degios variklio skyriaus dalys, apdegė salono apdaila, nuo karščio išdužo priekinis ir šoniniai langai, apdegė durelių, kapoto dažai.

Policijos pareigūnai patikino, kad naktinio gaisro Vingio gatvėje metu žmonės nenukentėjo, svarstymai apie žuvusį žmogų neturi jokio pagrindo.

Ugniagesiai įtaria, kad gaisrą sukėlė padegėjai. Veikiausiai, gyventojai girdėjo sproginėjančius stiklus, todėl pamanė, kad įvykio vietoje šaudyta.

Tyrimo ėmėsi Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai. Jie aiškinasi, ar automobilio savininkas turi priešų, ar jam grasinta.


Šiame straipsnyje: Lexussudegė automobilisugniagesiainelaimė Klaipėdojeskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Markas

Markas portretas
Kaip matome daugiau faktu niekas neatskleidzia.o zinot kodel? Visi issimigrave visiem px.policija irgi nedirba visiskai ir pasitikejimo neturiu.vaiku darzeliai

Klausimas

Klausimas portretas
Ar reikia kelti banditizmo versiją nepatikrinus faktų ir taip reprezentuoti uostamiestį? Liūdnos žinios šalelėj mylimoj.

LM

LM portretas
Pats ūbagas, kad su opeliu važinėji
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių