Kerštas klaipėdietėms atnešė nuostolių

Keisti ir kerštu dvelkiantys nusikaltimai pastaruoju metu pajūryje tampa vis dažnesni. Šį kartą juos aiškinantis galvas teks pasukti uostamiesčio ir Klaipėdos rajono policijos pareigūnams.


 

Keisti ir kerštu dvelkiantys nusikaltimai pastaruoju metu pajūryje tampa vis dažnesni. Šį kartą juos aiškinantis galvas teks pasukti uostamiesčio ir Klaipėdos rajono policijos pareigūnams.

Trečiadienio naktį, 2.10 val., išdužo namo Normantų kaime terasos langas. Baisus trenksmas išgąsdino namo šeimininkę ir jos vaikus.

Moteris nulipo į pirmą aukštą pažiūrėti, kas atsitiko, ir pamatė sudaužytą plastikinį terasos langą. Kažkas metė į jį metalinius strypus. Moteris rado du tokius daiktus, įkritusius pro išdaužtą stiklą.

Kaltininko šeimininkė nebepamatė. Daužant langą apgadintos ir plastikinės terasos durys.

Sodybos šeimininkams padaryta žala dar tikslinama.

Aiškinamasi, kas norėjo pakenkti čia gyvenantiems žmonėms.

Dar vienas akivaizdus kenkimo atvejis užfiksuotas Klaipėdoje. Sausio 31-osios vakare, apie 21.30 val. 40-metė klaipėdietė važiavo savo automobiliu "Toyota Rav" Herkaus Manto gatve iš miesto centro į šiaurinę Klaipėdos pusę.

Po viaduku mašina sustojo, tapo aišku, kad ji sugedo.

Automobilių serviso darbuotojai konstatavo, kad į degalų baką kažkas įpylė neaiškios cheminės medžiagos, kuri sugadino visą automobilio variklio sistemą. Pasak meistrų, remontas gali kainuoti 8 tūkst. eurų.

Mašinos savininkė kreipėsi į policiją ir pranešė apie nusikaltimą. Moteris įtaria, kad kiaulystę jai galėjo iškrėsti 40-metis vyras.

Pareigūnai kol kas su įtariamuoju nepasikalbėjo, užtat jau gavo cheminės medžiagos, įpiltos į degalų baką, mėginį.

Policijos tyrėjai aiškinsis, kokie santykiai moterį sieja su jos paminėtu vyru, tikrins jo alibi bei tirs visas įmanomas versijas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Seskas

Seskas portretas
As tai seskienei i maksti buciau rugsties ipyles.Ko geras daiktas,masina nusikalto!???
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių