Kazacho pase – suklastoti sienos kirtimo dokumentai

  • Teksto dydis:

Ties Būtinge Palangos savivaldybėje pasieniečiai sulaikė kazachą, kurio pase buvo suklastoti sienos kirtimo spaudai. Užsienietis, kuriam gresia laisvės atėmimas iki trejų metų, uždarytas į areštinę.

Šeštadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pakrančių apsaugos rinktinės Palangos užkardos pareigūnai kelyje Liepoja-Klaipėda, ties Butingės gyvenviete, patikrinimui sustabdė automobilį „Opel Vectra“ švediškais numeriais. Jį vairavo 26-erių Kazachstano pilietis, vykęs iš Latvijos į Lietuvą.

Vairuotojas pateikė tvarkingus Švedijoje pirkto automobilio dokumentus. Patikrinę kazacho pasą pasieniečiai nustatė, jog jame esantys lietuviški sienos kirtimo spaudai yra suklastoti.

Dėl spaudų suklastojimo VSAT Pakrančių apsaugos rinktinės pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tai užsieniečiui gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų. Kazachą pasieniečiai uždarė į areštinę. Automobilis „Opel Vectra“ saugomas Pakrančių apsaugos rinktinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
tų kazachų pilnas Palemonas, Gyvena puse metų ir daugiau ir ką jie pas mus veikia. Vieni išvažiuoja kiti į nuosavus nuomojamus namus atvažiuoja. Slepia mokesčius po aukščiausiom tvorom, bet visi tai mato ir žino.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių