Karjere mašiną paskandinusi vairuotoja tikina supainiojusi bėgius

Klaipėdos rajono policija ir ugniagesiai trečiadienio naktį skubėjo į pagalbą 27 metų rajono gyventojai, kurios automobilis nėrė į Dovilų karjero vandenį. Gyva likusi vairuotoja portalui pasakojo, kad nelaimė nutiko dėl visiško atsitiktinumo.

Incidentas nutiko trečiadienio naktį, apie vidurnaktį. Prieš kelis metus įrengtame karjero paplūdimyje stovėjęs ,,Peugeot 207“, vairuojamas 27 metų gyventojos, staiga nėrė į vandenį.

„Automobilis stovėjo priekiu į vandenį. Aš supainiojau bėgius. Vietoje atbulinės eigos svirties, įjungiau pirmąją pavarą. Viskas įvyko sekundžių greitumu, aš net dorai nesupratau kaip atsidūriau vandenyje“, – susisiekusi su portalu pasakojo įvykio kaltininkė.

Mašinoje buvusi vairuotoja aiškino, kad ji išsiropštė sušlapusi kojas tik šiek tiek virš kelių ribos.

„Išbėgau pagalbos. Šalia esančio namo šeimininkė iškvietė ugniagesius. O aš nubėgau prie mašinos. Kai išvydau, kad jos nėra, ji tiesiog paniro po vandeniu, mane apėmė šokas. Pagalvojau ką dabar reikės daryti“, – naktinius nuotykius pasakojo vairuotoja.

Moteris pabrėžė, kad jis net neturi jokių minčių apie pasitraukimą iš gyvenimo. Paaiškėjo, kad jauna mama augina du mažylius vaikus.

„Absurdas, man net tokių minčių nebuvo. Kai atvažiavo ugniagesiai ir policija, buvo labai daug žmonių. Jie visi ėjo prie manęs, kažko klausinėjo, aš nesugebėjau nieko atsakyti ir paaiškinti. Aš tiesiog nesugebėjau normaliai bendrauti“, – tikino vairuotoja.

Moteris prisipažino, kad streso būta tokios stipraus, kad ji nevisai tiksliai pamena kai kurias įvykio detales.

„Aš tik stovėjau ir galvojau ką man reikės daryti su automobiliu“, – prisipažino vairuotoja.

Vairuotoja tikino, kad jos automobilio langai darinėjasi elektra ir jai šiaip taip pavyko atidaryti priekinius langus.

Prie karjero mergina naktį leido viena. Ši gyventoja nėra papuolusi į jokių tarnybų akiratį. Moteris gyvena Kiškėnuose ir tikino, kad prie karjero sustojo tik trumpam.

Po incidento policija patikrino blaivumą, mergina buvo visiškai blaivi. Automobilio gelbėjimo operacija buvo baigta tik apie 1 val. 30 min. Mašiną išgabeno specialus autotransportas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kazkas cia nesueina

Kazkas cia nesueina  portretas
Mazi vaikai vieni , ji viena nakti prie karjero kazko truksta?

...

... portretas
Tai nejau ant 'bėgių' rankenos atsisėst stengės?

Anonimas

Anonimas portretas
po pysiaus tiesiai i salta dusa
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių