Kaltinamasis Prezidentės šmeižtu dingo

Už Lietuvos Respublikos Prezidentės įžeidimą teisiamas vyras – ieškomas policijos. Šį kartą jo paiešką inicijavo motina, kuri pranešė, kad sūnus dingo be žinios.

40-metis klaipėdietis elgiasi keistai, jis yra viešoje erdvėje ne tik įžeidžiai pasisakęs apie daugybę žinomų Lietuvos ir pasaulio žmonių, bet ir apkaltinęs daug atsakingas pareigas einančių žmonių įvykdžius nusikaltimus.

Viena jų yra ir valstybės Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą ir bylą išsiuntė į teismą. Nors vyro kalba primena kliedesius, jis yra teisiamas, prokuroras įsitikinęs, kad kaltinamasis simuliuoja ligą.

Vyro motina teisme yra pasisakiusi, kad kaltinamasis serga psichikos liga ir jo negalima teisti.

Esą jis buvo gydytas psichiatrų, kurį laiką jo sąmonė buvo prašviesėjusi ir jis dirbo užsienyje. Tačiau liga sugrįžo, todėl jis buvo priverstas parvažiuoti į Lietuvą.

Beje, pradėję tyrimą pareigūnai iš šio vyro atėmė ginklą.

Šios savaitės pradžioje į Klaipėdos apskrities vyriausiąjį komisariatą kreipėsi minėto klaipėdiečio mama. Ji pranešė, kad jos sūnus dingo be žinios.

Paskutinį kartą motina jį matė rugpjūčio 30-ąją. Moteris nurodė, kad sūnus serga psichikos liga. Dingęs vyras dažnai kalba apie žudynes, jo kalboje kartojasi bei pinasi trilerių siužetai, o jų veikėjais šis žmogus įvardija save ir žinomus žmones.

Paskutinis teismo posėdis dėl Prezidentės šmeižimo Klaipėdos miesto apylinkės teisme įvyko rugpjūčio 18 d., o rugpjūčio 21-ąją teismas paskyrė šiam žmogui stacionarinę teismo psichiatrijos ekspertizę.

Tai reiškia, kad į jo namus turėjo atvykti pareigūnai, psichiatrai ir išgabenti jį į Uteną tyrimui. Ten specialistai turėjo nustatyti, ar vyras pakaltinamas ir gali atsakyti už savo veiksmus.

Galbūt būtent šis sprendimas lėmė teisiamojo dingimą. Visas aplinkybes turėtų aiškintis miesto policijos komisariato pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ar reikia suprast kad dingsta visi prieš Prezidentę pasisakę?.. ar čia TIK provokacija?

Vokas

Vokas portretas
Tu matai, jau zmones eme dingti... Vai, vai, vai...

nenormalu...

nenormalu... portretas
Laukiam krentančių galvų iš didelių postų kai šitai prasidės, kad niekas nesiėmė veiksmų: """Dingęs vyras dažnai kalba apie žudynes, jo kalboje kartojasi bei pinasi trilerių siužetai"""
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių