Jaunuoliai naminės degtinės bravorą įrengė dviejuose automobiliuose

  • Teksto dydis:

Šeštadienio naktį Rietavo policijos pareigūnai, aštuonis mėnesius rinkę bei tikrinę informaciją, išaiškino netradicinį naminės degtinės bravorą, įrengtą dviejuose automobiliuose.

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities policija, Dalgių kaime naminės degtinės varykla buvo įrengta dviejuose autobusiukuose, kurie, pagaminus produkciją, atsiskirdavo ir nuvažiuodavo į skirtingas puses.

Degtinės varymu įtariami du broliai, iš kurių vienas jau teistas už stipraus naminio alkoholio gaminimą, o kitas, šiuokart sulaikytas sodyboje, – aštuoniolikmetis, abiturientas.

Viename iš autobusiukų buvo visa kaitinimo ir aušinimo įranga, antrajame – raugo katilai. Juos abu jungė vamzdžiai. Patys autobusiukai iš matomos pusės buvo pridengti šieno rulonais.

Trečią valandą nakties, kai sodyboje pasirodė policijos pareigūnai, moksleivis jau buvo ištekinęs apie 160 litrų naminės degtinės, o statinėse buvo daugiau kaip tona raugo.

Rietavo policijos pareigūnai, bandydami išmontuoti ir sunaikinti naminės degtinės įrangą, užtruko net 12 valandų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vokas

Vokas portretas
Mūsų valdžia nēra gudri, jeigu mes , Lietuvos gyventojai, esame priversti vykti prekintis į kaimynines valstybes, tai če ne gudrumo rodikliai, če jau supuvusios smegenis, kai daro alkoholį, tai jau lietuvaičių gudrumas, taip ir turi būti.

Anonimas

Anonimas portretas
Aišku, gaila gamintojų, ypač abituriento, matomai labai nori mokintis, o pinigų nėra. Tuo pačiu paaiškėjo kaip dirba policija, nustatinėjo po "stukačiaus" pranešimo, netgi 8 mėnesius, o ardė netgi 12 val. Ir dar dejuoja, kad maži atlyginimai. Įteisinkit gamybą.

mindaugas

mindaugas portretas
Saunuoliai, puiki ideje!Gaila kad pagavo.Nesuprantu ko tikejosi debilai valstieciai? Kai alkoholis tris kartus brangesnis nei juodojoje rinkoje- dauguma renkasi pigesni.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių