Įspūdingos nuo policijos sprukusio motociklininko gaudynės

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį apie 21 val. kelyje Mažeikiai – Plungė – Tauragė, pareigūnams pasitelkiant pro šalį važiuojantį automobilį „Volvo“, buvo sustabdytas dideliu greičiu nuo policijos pareigūnų motociklu „Yamaha“ sprukęs vaikinas.

Šilalės rajono policijos komisariato pareigūnai patruliuodami pastebėjo motociklą be valstybinių numerių. Kilus pagrįstiems įtarimams, kad motociklas galimai vogtas, buvo nuspręsta sustabdyti minėtą transporto priemonę, tačiau vairuotojas nepakluso teisėtiems pareigūnų reikalavimams ir važiavo toliau.

Sprukdamas nuo policijos, mieste vaikinas važiavo ant vieno motociklo rato ir išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, taip sukeldamas pavojų ne tik savo, bet ir kitų eismo dalyvių sveikatai ar net gyvybei.

Į gaudynes prisijungė ir daugiau policijos ekipažų iš Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato. Pradžioje vaikiną mėginta stabdyti, blokuojant kelią vienu tarnybiniu automobiliu, tačiau motociklininkas jį be vargo apvažiavo. Iš priekio parvažiuojantis kitas ekipažas, supratęs, kad vieniems šio bėglio nepavyks sustabdyti, į pagalbą pasitelkė pro šalį važiuojančią transporto priemonę „Volvo“, kurios dėka buvo suformuota kliūtis.

Pavojingai manevruojantis ir dideliu greičiu lekiantis motociklininkas, iš tolo lygiame kelyje išvydęs kliūtį, kiek prilėtino greitį, tačiau pamanęs, kad pratilps pro automobilių tarpą, nusprendė taip greitai savo kelionės neužbaigti. Vis tik vaikino bandymas buvo nesėkmingas, jis kliudė „Volvo“ automobilį ir nesuvaldęs motociklo, nuvažiavo nuo kelio.

Laimei nieko dėti asmenys šiame įvykyje nenukentėjo. Nuo policijos sprukęs teisių neturintis šilališkis po medikų apžiūros išleistas gydytis ambulatoriškai. Nors buvo apgadintas nieko dėto piliečio automobilis, tačiau išvengta galimai skaudžių pasekmių. Šiuo metu dėl įvykio pradėtas tarnybinis patikrinimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kardas

Kardas portretas
Keistoki istatymai... Bego nuo policijos, sukele pavoju aplinkiniams ir, paleistas gydytis ambulatoriskai... Net juokas nebeima. JAV kokius 8 metus kalejimo gautu, bet ko noret...

Čiubaka

Čiubaka portretas
Iš kur čia tau baikeris??? Net iš tolo š smirda Rankeną gali bele kas užsukt

Vidas

Vidas portretas
Labai jau silpnas motociklininkas. O mentai net gaudyti nemoka
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių