Įkliuvo mamos automobilį su cigaretėmis vairavęs vyras

  • Teksto dydis:

Šventosios prieigose sustabdytame automobilyje Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai aptiko įrengtą slėptuvę, o joje – tūkstantį pakelių cigarečių. Paaiškėjo, jog šalčininkietis rūkalus gabeno savo mamai priklausančiu automobiliu.

Trečiadienį Pakrančių apsaugos rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus ir Specialiosios paskirties komandos pareigūnai kelyje Palanga – Liepoja, ties Palangos savivaldybės Kalgraudžių gyvenviete, patikrinimui sustabdė Latvijos link važiavusį automobilį „Volkswagen Passat“.

2001 m. pagamintą mašiną vairavo trisdešimtmetis Šalčininkų rajono gyventojas. Transporto priemonė priklauso jo motinai.

Automobilio apžiūros metu tarp galinių sėdynių ir bagažinės rasta slėptuvė, kurioje aptikti du juodos spalvos paketai su cigaretėmis.

Išsamesnei apžiūrai automobilis buvo pristatytas į Pakrančių apsaugos rinktinę, kur paaiškėjo, kad šalčininkietis iš viso gabeno tūkstantį pakelių cigarečių „NZ Gold Super Slims“ su baltarusiškomis banderolėmis.

Po apklausos Šalčininkų rajono gyventojas paleistas. Dėl akcizais apmokestinamų prekių gabenimo tvarkos pažeidimo jam gresia administracinė bauda nuo 4 iki 6 tūkst. eurų. Teismas taip pat gali konfiskuoti automobilį, kuriuo vežtos cigaretės.

Automobilis ir rūkalai saugomi Pakrančių apsaugos rinktinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
UŽUOJAUTA MAMAI, SŪNUI IR ARTIMIESIEMS, KAD ŠIOJE AŠARŲ PAKALNĖJE SUNKU SĄŽININGAI PRAGYVENTI, O ŠIE VALDININKAI LAI PASPRINGSTA .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių