Sulaikytas klaipėdietę išžaginti bandęs vyras

  • Teksto dydis:

Klaipėdos policija dėkoja aktyviems piliečiams suteikusiems informacijos apie galimą įtariamojo tapatybę, kuris pasikėsino išžaginti merginą.

Antradienį Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė 1986 m. gimusį, ne kartą už vagystes, plėšimus ir kitus nusikaltimus teistą asmenį, galimai padariusį šį nusikaltimą.

Šiuo metu vyras sulaikytas ir uždarytas į Klaipėdos apskr. VPK areštinę.

Gruodžio 5 d. į uostamiesčio pareigūnus kreipėsi moteris, gimusi 1986 m. Ji nurodė, kad gruodžio 3 d., apie 2 val., Klaipėdoje, tarp Šaulių ir Priestočio gatvių, prie pėsčiųjų tilto, prie jos priėjo 35-40 m. amžiaus nepažįstamas vyriškis, kuris, pakišęs koją, ją pargriovė ant žemės ir, turėdamas tikslą lytiškai santykiauti, pats nusimovė kelnes bei bandė nurengti nukentėjusiąją, tačiau nusikalstamos veikos nebaigė, nes pamatė ta pačia gatve ėjusią pareiškėjos draugę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesvarbu

Nesvarbu  portretas
Merginos, projektuokit, kas gali būti, saugokitės pačios

degradus kalejime pudyti

degradus kalejime pudyti portretas
Tokius degradus tiek kartu teistus tik kalejime pudyti, kaip galima tokius i laisve isvis paleisti tai jug visiski recidivistai, jie ir toliau darys nusikaltimus ir i tai jiems nusispjauti ar 20 kartu teisti ar 30 kartu, kita vertus jei visi blogi tik sedetu kalejimuose musu teisesauga nebeturetu darbo, toks jau musu teisingumas valio, jusu pareiga saugoti mus ir ginti o ne leisti kaskokiems issigimeliams mus terorizuoti ...

Gal kita syki

Gal kita syki portretas
kai eisit 2 nakties per miesta paprasykite, kad palydetu gerbejas. Taip saugiau.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių