Ieškoma be žinios dingusi nepilnametė

  • Teksto dydis:

Klaipėdos rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl be žinios dingusios nepilnametės Sandros Snapkutės, gimusios 2002 m., buvimo vietos nustatymo.

Mergina gruodžio 5 d., apie 17.30 val., išėjo iš namų J. Janonio g. Gargžduose ir iki šiol negrįžo.

Požymiai: vidutinio kūno sudėjimo, šviesių ilgų plaukų, apie 165 cm ūgio.

Apranga: chaki spalvos striukė su kailiuku, mėlyni džinsai.

Galinčiuosius suteikti bet kokios informacijos, kur galėtų būti S. Snapkutė, prašome informuoti Bendrąjį pagalbos centrą tel. 112 arba Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnus tel. nr. :  8-645-26344, 8-46-433535, 8-46-433525.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Erika

Erika portretas
Penktadienį Gargžduose po eglutes įžiebimo ja mačiau prie stoteles su draugais...

Piliečiui

Piliečiui portretas
Baik putoti.Šiais laikais arba iškrypėliai pasiima arba parduoda užsienin.Ar negirdjai kad bandiuganai tokiom naiviom pakiša garžius vaikėzus o reikiamu momentu išvilioja ir sudie..Dirbs raudonai piniginei.Ir nebūtinai užsienyje

Pilietis

Pilietis portretas
Kad tos mižnės, durnės pasidarė,neužaugo o jau chajalių ieško,Galvoje ne smegenys ,bet košė,neaiškios kilmės.Ieško internetose,dirbtų namuose,tėvam padėtų,turėtų uūsiėmimą nereiktu mesąmonių prisigalvoti.Manau ,kad pasivalkios ir sugrįž į namus,bet už tai kad yra ieškoma,turėtų tėvai apmokėti policijos išlaidas paieškai,tai gal tada neužsinorės pažaisti su suaugusiais ir tėvai daugiau dėmesio skirs vaikų auklėjimui.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių