Į pajūrį suplūdo ne tik poilsiautojai, bet ir vagys

Savaitgalį į pajūrį iš visos Lietuvos plūstelėjo ne tik poilsiautojai, bet ir vagys. Daugybė poilsiautojų Palangoje bei klaipėdiečių tapo nusikaltimo aukomis.

Palangoje penktadienį namo šeimininkės sūnus pamatė, kaip per langą vidun įsibrovęs nepažįstamas paauglys rausiasi spintos stalčiuose. Vyras pagavo vagišių. Šis nebuvo spėjęs nieko pagrobti.

15-metis nusikaltėlis buvo perduotas Palangos policijai.

Po dienos 14.30 nepilnametis sugebėjo iš policijos pastato pabėgti. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai aiškinasi šio įvykio aplinkybes.

Šeštadienį iš ryto pabudę Klaipėdoje, Statybininkų prospekto daugiabučio namo pirmajame aukšte gyvenantys žmonės suprato, kad per atvirą balkoną naktį buvo į įėjęs vagis.

Klaipėdiečiai pasigedo televizoriaus bei fotoaparato. Galbūt dingo ir kiti daiktai, nukentėjusieji ketino patikslinti nuostolius.

O Reikjaviko gatvėje gyvenanti šeima rado išdaužtą balkono lango stiklą. Žmonės pasigedo televizoriaus, telefono, parfumerijos bei kitų daiktų, kuriuos įvertino 3 tūkst. eurų. 

Klaipėdoje Herkaus Manto gatvėje 84 name esančioje parduotuvėje apsilankiusi moteris vėliau pasigedo piniginės. Vagis ją ištraukė iš rankinės. Panaši istorija nutiko ir Taikos prospekte 61 numeriu pažymėtame prekybos centre.

Uostamiesčio Panevėžio gatvėje nusikaltėliai sugadino automobilio durelių užraktą ir pagrobė rankinę. Žala – 600 eurų.

Dar vienas automobilis buvo apvogtas Pamario gatvėje. Atrodo, kad savininkas jį buvo palikęs neužrakintą. Dingo telefonas.
Aikštelėje prie prekybos centro „Banginis“ vagys įsilaužė į mašinos bagažinę ir nugvelbė nešiojamąjį kompiuterį, įvertintą 807 eurais.

Ilgametė praktika rodo, kad vasarą vagys iš visos Lietuvos patraukia į pajūrį ir ieško čia lengvo grobio. Pagrobti daiktai dažniausiai atsiduria lombarduose.


Šiame straipsnyje: vagysvagystėpolicijaKlaipėda

NAUJAUSI KOMENTARAI

to bunfa

to bunfa portretas
o tie kurie ne is paprastu nevietoje...?

bunfa

bunfa portretas
Tuos, kurie vagia is paprastu zmoniu, reikia suspardyti vietoje!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių