Į mašinas laužiasi be raktų

Uostamiestyje ypač nesaugu užsienio piliečių automobiliams. Ne vienas svečias iš Klaipėdos šiemet išvažiavo itin blogos nuotaikos, nes jų mašinos buvo apvogtos.

Ketvirtadienį po pietų atvykėliai iš Vokietijos suprato praradę nemažai brangių daiktų, kuriuos buvo palikę savo "Mercedes Benz Sprinter" Šaulių gatvėje prie 25 namo.

Nors įsilaužimo žymių nepastebėta, viduje nebebuvo nešiojamojo kompiuterio bei daug asmeninių daiktų.

Vokiečiai nurodė, kad dingusių daiktų vertė siekia 730 eurų.

Šiemet tai ne pirmas atvejis, kai Klaipėdoje buvo apvogti automobiliai jų neatrakinant ar nesulaužant užraktų. Kiek anksčiau panašiai buvo apvogti automobiliai Žvejų bei S.Šimkaus gatvėse.

Policijos pareigūnai mano, kad vagys naudoja per atstumą signalizacijas išjungiančius bei užraktus atrakinančius prietaisus.

"Visas vagystes tiriame panašiai. Galbūt bus aptikti pagrobti daiktai, galbūt viešosios policijos pareigūnams įklius tokie vagys. Visų mūsų darbo subtilumų negaliu atskleisti. Viena galiu pasakyti, kad rankų nenuleidžiame ir šiuos nusikaltimus tiriame. Čia nemažai galėtų pasitarnauti elektronikos specialistai", – teigė 2-ojo policijos komisariato Kriminalinės policijos vadovas Kęstutis Kubilius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Syrda

Syrda portretas
Bausti reikia griezciau.

VOKIEČIAI

VOKIEČIAI portretas
Įpratę laikyti daiktus mašinose,nesuka sau galvos,nes Vokietijoje taip nevagiama....Jie galvoja kad ir čia EU šalis,Lietuvoje saugu.....

ww

ww portretas
Nuo tu vagiu neimanoma apsisaugoti? Vienas dalykas seniai aisku - nereikia vertingu daiktu palikti salona,kad vagys matytu,jog yra ka vogti. O tai uzsienieciai palieka,matyt,viska matomoje vietoje,tokiu budu pritraukdami vagiu demesi.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių