Į Karklės festivalį – pilnomis kišenėmis narkotikų

  • Teksto dydis:

Savaitgalį praūžusiame festivalyje „Karklė Live Music Beach“ dirbo gausios policijos, kinologų ir Viešojo saugumo tarnybų pajėgos, užtikrinusios viešąją tvarką ir saugų eismą visoje renginio teritorijoje.

Nors renginio dalyviai šventė kultūringai – neužfiksuota didesnių neramumų ar muštynių, tačiau per tris dienas pareigūnai sulaikė net septyniolika asmenų su savimi turėjusių galimai narkotinių medžiagų.

Policija dėkinga festivalio organizatoriams ir apsaugos darbuotojams rimtai pažiūrėjusiems į prašymą atidžiai tikrinti renginio dalyvius – nemaža dalis draudžiamų medžiagų turėjusių asmenų sulaikyti būtent apsaugos darbuotojų, kruopščiai tikrinusių įeinančių asmenų daiktus.

Dauguma sulaikytųjų su savimi turėjo įvairių spalvų ir formų tablečių – kai kurais atvejais ir itin dideliais kiekiais – 1991 m. gimęs vaikinas kelnių kišenėje slėpė net 20 įtarimą sukėlusių, piešinukais margintų tablečių, o pas 1989 m. gimusį vyrą apsaugos darbuotojai rado pilką tabletę su užrašu „100“ ir plastiko paketą su baltais mileliais. 1997 m. gimęs šilutiškis pastebėjęs atliekamas patikras, eidamas pro apsaugos postą taipogi išmetė ant žemės maišelį su baltais milteliais, tačiau buvo sulaikytas ir su kitais įtartinų medžiagų turėjusiais asmenimis pristatytas į komisariatą.

Pareigūnų teigimu, ankstesniais metais šio festivalio metu vidutiniškai būdavo sulaikoma po 5-6   narkotinių medžiagų turėjusius asmenis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Draugelis

Draugelis  portretas
Festival be narkotiku neivyktu

saules blyksnis

saules blyksnis portretas
na taip degtine nebeidomi per mazai smegenis susuka.

Manau

Manau  portretas
Jei pries bene metus pati organizatore perdozavo narkotiku,tai galimai tie festivaliai ir yra narkotiku platintojam organizuojami.Siaucia keleta dienu.Tai ka ape juos manyti.?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių