Sulaikyti taksisto nužudymu įtariami plungiškiai

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai savaitgalį atskleidė žiaurų taksisto nužudymą ir sulaikė tris įtariamuosius.

 

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai savaitgalį atskleidė žiaurų taksisto nužudymą ir sulaikė tris įtariamuosius.

Šeštadienį į Plungės rajono policijos pareigūnus kreipėsi 1991 metais gimusi Prūsalių kaimo gyventoja. Mergina pranešė, kad prieš tris dienas į darbą taksi automobiliu „Audi 100“ išvyko ir pradingo 1958 metais gimęs jos tėvas.

Pareigūnai dėl šio įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą ir paskelbė taksisto paiešką. Į pagalbą Plungės rajono policijos komisariato darbuotojams atvyko ir kolegos iš uostamiesčio – Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos tyrėjai.

Deja, kitą dieną dingusio vyro artimųjų laukė blogos žinios – šeštadienio naktį policijos pareigūnai vyro kūną aptiko Plungės rajono Alksnėnų kaimo pievose. Taksistas buvo nužudytas. Greitai buvo aptiktas ir jo automobilis „Audi“. Mašina surasta sudaužyta Rietavo savivaldybės teritorijoje.

Sekmadienį Plungės pareigūnai gavo operatyvinės informacijos, kad šį žiaurų nusikaltimą galėjo įvykdyti gretimo Noriškių kaimo gyventojai.

Dėl šio įvykio tyrėjai tądien sulaikė du minėtame kaime gyvenančius jaunuolius. Iš pradžių apklausų metu abu neigė įvykdę šį nusikaltimą, tačiau, prispausti įrodymų, prisipažino nužudę vyrą ir nurodė, kad kartu su jais buvo dar vienas jų kaimynas. Buvo paskelbta ir šio vaikino paieška. Sekmadienį jis sulaikytas.

Spėjama, kad nusikaltimas įvykdytas siekiant apiplėšti taksistą. Neblaivūs jaunuoliai pritrūko pinigų alkoholiui ir sugalvojo būdą, kaip jų prasimanyti.

Alksnėnų kaime sustabdę taksi automobilį, jie užpuolė vairuotoją, jį žiauriai sumušė bei suspardė, pagrobė pinigus ir mašiną. Taksistą jie nuvežė iki netoliese esančių pievų ir ten jo kūną išmetė, o patys nuvažiavo.

Dėl šio nusikaltimo Klaipėdos pareigūnai į areštinę uždarė tris Noriškių kaimo gyventojus, gimusius 1993, 1994 bei 1993 metais.

Įtariamiesiems gresia laisvės atėmimo bausmė nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba iki gyvos galvos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

istorija

istorija portretas
Praėjo 2,5 metų. Kaltieji jau tikriausiai reabilituoti ir smagiai laikč leidžia kur nors Norgėje... O turėtų žurnalistai nuolatos pasidomėti kokie kraupių istorijų tesiniai...

Baisu

Baisu portretas
Debilių skaičius dabartinėje Lietuvoje auga ,kaip ant mielių,o dar žinant,kad už sunkius nusikaltimus beveik nebaudžiama,tai jie ir siautėje.

Ra

Ra portretas
Jau pastebėjau - kaimiečiai nesismulkina.. Tik nenustebčiau, kad duotu 8metus.. Su kvailais įstatymais - debilam rojus..
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių