Girtas klaipėdietis Drevernoje automobiliu nulaužė tują ir bandė bėgti

Pranešimų apie girtus vairuotojus nemažėja. Ketvirtadienį iš ryto Drevernoje girtas vairuotojas įvairavo į sodybos kiemą ir, nulaužęs tują, pabėgo.

4.20 val. Drevernoje vienos sodybos gyventojai pabudo nuo keistų garsų. Per langą jie pamatė automobilį „Toyota Verso“, nuvažiavusį nuo gatvės ir įsirėžusį į sodybos teritorijoje augančią tują.

Dekoratyvinis medelis nulūžo. Vairuotoja nelaukė, kol kas nors ateis su juo pasikalbėti, paspaudė greičio pedalą ir iš avarijos vietos nuvažiavo. Apie įvykį kaip mat buvo pranešta bendruoju pagalbos telefonu.

Žinia apie sprunkantį, veikiausiai, girtą avarijos kaltininką pasiekė policininkus, patrulių ekipažas suskubo į Dreverną. Vos po 20 minučių nuo pranešimo pareigūnai Priekulėje, ties I.Simonaitytės mokykla pamatė atvažiuojantį apgadintą automobilį. Policininkai neapsiriko – tai buvo ką tik į medį įvažiavęs vairuotojas. Paaiškėjo, kad 22 metų klaipėdietis Igoris neturi teisės vairuoti. Paprašytas papūsti į alkoholio matuoklį jaunuolis įpūtė 2,1 prom. Mašinoje kartu važiavo keleivis, kuris avarijos metu patyrė šiokių tokių sužalojimų ir buvo perduotas medikams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių