G. Einikis vėl mina teismų slenksčius

Praeityje buvęs garsus krepšininkas Gintaras Einikis ir vėl įsivėlė į skandalingą situaciją. Pirmadienį aukštaūgis su visa šeima atpėdino į Klaipėdos miesto apylinkės teismą dėl jam iškeltos administracinės bylos.

Koneveikė pareigūnus

Vairavimu išgėrus, smurtu prieš sutuoktinę ir kitu įžūliu elgesiu pagarsėjęs vyras šį kartą teismo salės duris pravėrė lydimas žmonos Jurgitos ir vaiko.

Klaipėdos miesto apylinkės teismui teks antradienį nuspręsti, kaip bausti vėl šėlusį G.Einikį.

Administracinės bylos G.Einikis nusipelnė dėl to, kad iškoneveikė policijos pareigūnus.

Veiksmas vyko vieno Ryšininkų gatvės mikrorajono daugiabučio namo kieme vasario 25-ąją.

Policija sulaukė anoniminio skambučio, kad G.Einikis atrodo lyg neblaivus ir ropščiasi į savo automobilį. Atrodė, kad vyras buvo susiruošęs kažkur važiuoti baltu "VW Passat".

Nėra žinoma, ar pareigūnams skambino krepšininko mylimoji, kuri ne kartą yra prašiusi patrulių pagalbos dėl namuose siautėjančio aukštaūgio, ar policiją kvietė daugiabučio kaimynai.

Liejosi keiksmai

Pareigūnai skubiai sureagavo į anoniminį skambutį. Netrukus patrulių ekipažas prisistatė nurodytu adresu.

Vyrai, paklausę, ar ir vėl klaipėdietis susibarė su žmona, paprašė išlipti G.Einikį iš automobilio.

Šis atšovė pareigūnams: "Eikit na..."

Pareigūnas nuleido negirdomis nuskambėjusį keiksmažodį. Buvo matyti, kad G.Einikis neapverčia liežuvio. Buvęs krepšininkas sunkiai orientavosi aplinkoje.

Visą G.Einikio pokalbį su pareigūnais įrašė televizijos TV3 laidos "Farai" žurnalistai. Keiksmažodžių pilną televizijos laidą TV3 žiūrovai galėjo pamatyti kovo 9 d.

Kol pareigūnai vedė derybas su G.Einikiu, buto langą pravėrė jo žmona. Moteris taip pat ragino vyrą eiti namo.

Tačiau vos tik pareigūnai pamėgino aktyviau paraginti įkaušusį vyrą, šis įpyko, griebė už vairuotojo durelių ir, pasiuntęs pareigūnus rusišku keiksmažodžiu, mėgino jas uždaryti.

G.Einikį tramdęs pareigūnas pasirodė turįs geležinius nervus. Nors girtutėlis vyras užgauliojo pareigūnus ne kartą, išvadino juos "mentais" ir "ku...omis", laidė rusiškus keiksmus, patrulis su buvusiu krepšininku bendravo pavyzdingai ir ypač mandagiai.

Ramiu balsu pareigūnas paaiškino G.Einikiui, kad prieš jį bus panaudota jėga ir net elektrošokas.

Sunkiai suvokdamas tai, kas jam sakoma, neblaivus vyras pasiguodė, kad net neturi automobilio raktų.

"Kokio by... mane paėmėt?" – siuto krepšininkas.

Užsegė antrankius

Netrukus į daugiabučio kiemą įsuko pastiprinimas. Patruliai ištraukė G.Einikį iš automobilio ir paguldė krepšininką ant mašinos variklio dangčio.

Vežamas į komisariatą buvęs krepšininkas taip keikėsi, kad patrulių ekipažui linko ausys.

Pareigūnai komisariate G.Einikiui už viešosios tvarkos pažeidimą ir policijos pareigūno įžeidimą bei pažeminimą surašė administracinių nusižengimų protokolą.

Vakar teismas išklausė visas įvykio puses, o sprendimą šioje byloje skelbs šiandien.

Už pareigūno įžeidimą ir pažeminimą G.Einikiui gresia nuo 90 iki 140 eurų bauda.

O už viešosios tvarkos pažeidimą gali būti skirta bauda nuo 30 iki 140 eurų.

G.Einikis ne pirmą kartą tramdomas policijos. Vyras ne vienąsyk svečiavosi areštinėje dėl smurto šeimoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žemaituks

Žemaituks portretas
Milicija išvis kaimo japai uosles prarade! Nauja karta tikrai daužys galvas nekentės! Arba vers kaip ta apsaugini ! Atmatos nesusimąsto

vartotojas

vartotojas portretas
koks skirtumas, kas isgeria, o kas ne. pasiziurekit kaip mentai elgiasi, pabandykit einikio kailyje pabuti, arba patys su mentais pabendraukit isgere, tada suprasit kas per mentai, ju bendravimo kultura ir t.t. ce tai tik eilinis mentu sou pasipuikuoti pries kameras, nebutu kameru, tai butu be ceremoniju isvilke is masinos dave tazeri arba duju, gal dar su lazda pakutentu sonus. ir tada mieli pilieciai, pasibaigtu jusu stukacinimas, atsiprasau pilietiskumas :) nauji laikai nauji zodziai atsiranda, bet mentalitetas tai nepasikeites

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Normalus tas Einikis, kas neišgeria. Papraščiausiai reikia su Juom skaitytis. Būtų normaliai pakalbėję, palydėję į namus ir problemos nebūtų buvę. Bet juk reikia kurti Skvernelio pažadėtą policinę valstybę, o kaip kitaip sukursi, be represijų taikymo neišeis. Gerai,kad dar neapiformino už vairavimą.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių