Eismas į Palangą – atnaujintas

13.40 val. eismas pakeliui iš Klaipėdos į Palangą atnaujintas. Maisto produktus vežęs vilkikas patyrė avariją ir buvo užtvėręs kelią.

Apie eismo įvykį pareigūnams pranešta antradienį 8.22 val. Pusiaukelėje tarp Klaipėdos ir Palangos ties posūkiu į Girkalius vilkiką sumėtė ir jis nuvažiavo į pakelės griovį. Panašu, kad dalis jo liko kėpsoti ant kelio.

Maisto produktais pakrauta transporto priemonė susiskersavo, todėl jos buvo neįmanoma atidaryti. Iškelti pilną vilkiką taip pat sudėtinga – reikalinga speciali technika.

Vairuotojas įvykio metu nenukentėjo.

Ryte eismas į Palangą buvo nukreiptas per Kretingą.

Vėliau užtvėrus abi kelio juostas į Palangą, eismas buvo nukreiptas kita kelio puse. Automobiliai abiem kryptimis judėjo lėtai, nes jiems buvo skirta po vieną eismo juostą. Į abi puses buvo nusitęsusios kilometrinės mašinų eilės.


Šiame straipsnyje: avarijaspūstispalangos plentas

NAUJAUSI KOMENTARAI

sumete? nejuokinkit...

sumete? nejuokinkit... portretas
uzmigo . gygiai nuvaziuota nuo kelio...

Tomas

Tomas  portretas
Kas met po fura nulekia. Tai Gal pagaliau dašus ir pradės ta "žvyrkeli" tvarkyti ...

Audrius

Audrius portretas
O kada ten nebuvo spūsčių.Į miestą neįmanoma įvažiuoti nei nuo Kauno nei nuo Palangos pusės.Dragūnų rajonas užkimštas, nuo Girulių pusės -eilės.Žodžiu pats laikas peržiūrėti visus šalutinius kelius,kuriais būtų galima nukreipti,bent kiek transporto.Kitaip,kai vasara baisis ir ne tik,-prapulsime spūstyse.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių