Po dukros pagalbos šaukšmo atsirado dingęs klaipėdietis (papildyta)

Socialiniame tinkle "Facebook" šeštadienį plito pagalbos šaukšmas.

"Draugai, Klaipėdoje dingo tėtis. Nuo trečiadienio iš jo nesulaukėme jokių žinių! Prašau, nelikite abejingi, pasidalinkite nuotraukomis. Gal pavyks greičiau jį rast!", – virtualioje erdvėje šeštadienio popietę rašė dabar Vokietijoje gyvenanti vyro dukra Karina Kirsanova. 

Kaip portalui pasakojo moteris, maždaug 1.7 m ūgio Sava Kirsanov trečiadienio rytą iš darbo pasiėmė bilietą, tačiau Palangos oro uosto taip ir nepasiekė. Paskutinį kartą su juo telefonu buvo kalbėta trečiadienio vidurdienį, tada užsiėmęs vyras sakė perskambinsiantis. Tačiau apie 14 val. vyras telefono jau nebekėlė. Sunerimusi moteris pasakojo, kad prapuolusio vyro mobilusis telefonas buvo įjungtas iki penktadienio popietės. Policijos duomenimis, paskutinį kartą telefonas buvo įjungtas Debreceno g. - Statybininkų g. - Šiaulių g. - rajone. Ant 51-erių metų vyro dešinės rankos yra ištatuiruotas parašiutas, ant kairės - vėžys. 

Sekmadienį policijos pareigūnai pranešė, kad pirmą valandą nakties vyras rastas sveikas ir gyvas. 

"Noriu padėkoti visiems, kurie nelikote abejingi ir padėjote surasti tėtį. Jis – gyvas ir sveikas! P.S. piktiems komentatoriams – ir neužgėręs", – socialiniame tinkle "Facebook" sekmadienio rytą dėkojo K. Kirsanova. 

Sekmadienio popietę laiminga moteris portalui teigė, kad jos tėvas norėjo šiek tiek pabūti vienas: "Taip atsitiko, kad tėčiui susidėjo daug skaudžių dalykų ir jis neištvėrė – pasislėpė nuo visų." Anot pašnekovės, vyras buvo rastas Debreceno gatvėje esančiuose svečių namuose. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Morčius

Morčius portretas
Matyt pas bobas buvo dedulė.

Karina

Karina portretas
Anonimas jus isitikines?

Karina

Karina  portretas
Biski nesupratau komentaro apie dudoriu Ir ateivius???
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių