Dešimtmetis pagrobė klaipėdietės rankinę

Ilgąjį savaitgalį pajūryje siaučia vagys ir plėšikai. Apie dešimties metų berniukas apvogė 64 metų moterį.

Incidentas įvyko šeštadienį apie 16 val. Naujakiemio gatvėje. Berniukas prie moters pribėgo iš nugaros, išplėšė jai iš rankų rankinę ir paspruko. Klaipėdietė neteko dokumentų, pinigų. Nukentėjusioji padarytą žalą įvertino 40 eurų.

Dar vienas incidentas kilo ankstų šeštadienio rytą, apie 6 val., Žvejų gatvėje. Čia 19 metų vaikiną sumušė nepažįstamas asmuo. Po grumtynių šis pasigedo telefono „Samsung Galaxy J5“ ir piniginės, kurioje buvo 160 eurų.

Šeštadienį rastas apvogtas automobilis, kuris stovėjo Sulupės gatvėje. Iš bagažinės dingo statybiniai įrankiai, kurių vertė 600 eurų. Jie priklausė vienai įmonei.

Vagys į transporto priemonę pateko, išdaužę galinių durelių lango stiklą.

Neramu buvo ir Plungėje. Šeštadienį apie 3 val. Senamiesčio aikštėje, netoli baro, buvo sumušti trys neblaivūs vyrai. Užpuolikai prieš juos panaudojo ir ašarines dujas.

Nukentėjusiems nustatytas vidutinis girtumo laipsnis: 20-ies metų vaikinui – 2,17, 22-ų metų jo draugui – 2,11, 28-erių metu vyrui – 2,41 prom. Visi jie Plungės rajono gyventojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nemaitink ,valstybe,tinginiu

nemaitink ,valstybe,tinginiu portretas
Turim,ka turim,Uzaugo tu pasalpiniu karta

Hunis

Hunis portretas
Karta reikia uzbaigti "seilejimasi" su tais "vaikais"... Uzteks tu idiotisku istatymu. Vaikai turi zinoti ne tik savo teises, bet ir pareigas. Visos teises banditams, vagims ir degradams. Kur gyvename?

Ech

Ech portretas
Na jei tave užpuola dešimtmetis, su peiliu ar ten dujų balionėliu, tu gi nebandysi aiškintis kad anas ten per mažas kad jį paliesti. Duosi ausin , atimsi ginklą ir eisi toliau savo keliais. Aš per gyvenimą mačiau tokių mažamečių banditų daug ypač 90x taisiais. Nu tai gerai trinkteli, atimi ginklą, įspiri sėdynėn ir viskas. Ką ten dar su juo darysi? Jo gyvenimas ir taip graudus ir jau baigtas.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių