Dėl savavališkai išjungto šildymo – ikiteisminis tyrimas

Uostamiesčio policija pradėjo aiškintis, kodėl Liepojos gatvės 10A name iki šiol nešyla radiatoriai.

Naujieji dalies patalpų savininkai savavališkai išjungė šildymą likusiems pastato bendraturčiams ir reikalauja mokėti tūkstančio eurų per mėnesį nuomos mokestį už jų patalpose esantį šilumos punktą.

Šaltyje dirbti priversta klaipėdietė kreipėsi į policiją. Moteris nurodė, kad jai priklausančiose patalpose nėra šildymo, mat vienos bendrovės direktorė pakeitė spyną ir neleidžianti namo administratoriui patekti į patalpas, kuriose yra šildymo punktas.

Dėl tokios savivalės nešyla visos patalpos, esančios Liepojos gatvės 10A name.

Dienraštis šią savaitę rašė, kad naujieji savininkai – bendrovės „Miesto skalbykla“ atstovai, įsigiję dalį patalpų Liepojos g. 10A, taip pat nusipirko ir pastato šilumos punktą-kambarėlį. Tuoj buvo pranešta namo administratoriui, kad „pasiimtų“ šildymo punktą iš jų patalpų. Kai paaiškėjo, kad to padaryti neįmanoma, naujieji savininkai pareikalavo už šilumos punktą kasmėnesinio mokesčio – po 1 tūkst. eurų plius PVM.

Nešildomame name yra stomatologijos kabineto patalpos. Prasidėjo žiemos šalčiai, todėl jo savininkai baiminasi, kad dėl drėgmės negrįžtamai gali paveikti grybelis, jau nekalbant apie tai, kad odontologai dirbti tokiomis sąlygomis iš viso nebegali.

Pastarosiomis dienomis temperatūra stomatologijos kabinete po nakties jau siekia tik 8 laipsnius šilumos. Temperatūra nešildomose patalpose, orams vėstant, dar labiau kris.

Klaipėdos policijoje pradėtas tyrimas dėl savavaldžiavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kongas

Kongas portretas
Geriau tegu prokuratura pasidomi, UAB paslaugos bustui ir Usonio savininko veikla, apgaudineja patalpu savininkus israsinedami neteisingas saskaitas tiek uz elektra tiek uz sildyma, zodziu daro ka nori. O cia sitame reikale manau yra tik civiliniai santykiai ir nezinau prie ko cia prokuratura, ka ji neturi ka veikti????cia jau turbut asmeniniu prasymu viskas vyksta, reiktu manau drausmes byla prokurorui iskelti uz tokia veikla....

Susirūpinęs klaipėdietis

Susirūpinęs klaipėdietis portretas
Labai blogai, kai žmonės neturėdami patirties ir nesuprantantys ką daro, imasi ir kišasi į bendrą turtą, iškeliantys sąlygas arba jį po truputį naikinti, arba imti kosmines sumas. Manau puikus pavyzdys kas būtų, jei privatūs UAB'ai pradėtų šildyti miestą vietoje valstybės reguliuojamų įmonių. Kainos už šildymą pasidarytų kosminės ir klaipėdiečiai, vietoje pvz. 50 eur už šildymą valstybei mokės po 150 eur UAB'ui, kuris sieks tik sau kuo didesnio pelno, o jo niekas nekontroliuos, nes paprasčiausiai negalės.. o ir tada UAB'ų direktoriai kaip ir visi verslininkai sugebės apeiti įstatymus ir vistiek plėš iš žmonių.

Doris Carter

Doris Carter portretas
Prisijunkite prie manęs švęskite šitą didžiulę ir puikią dieną, kurią mano viešpataus Dievas padarė panaudodamas šį didžiulį ir galingą gydytoją, vadinamą pranašu Kamalu, išgydyti mano ŽIV / AIDS ligą, kuri jau 6 metus buvo priblokšta be sprendimo, siekiu sprendimai internete ir per ligoninę jie vis dar skiria man orientacijos apie narkotikus, kurie gali išplėsti savo metus. Dabar, kai pranašas Camala padėjo man išgelbėti mano ligą iš savo gyvenimo, aš labai skolingas, kad išgydytum mane tikrai ir vėl, Susisiekite su pranašu dr Kamalu už ŽIV gydymą šiandien: dr.camalahivadscure@yahoo.com.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių