Dėl rinkimų – skundai policijai

Sekmadienį vykusių rinkimų į Seimą metu Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas iš viso gavo du pranešimus apie pažeidimus.

Pirmąjį skambutį policijos komisariato budėtojai gavo 16 val. 50 min. Buvo pranešta, kad Dviračių treko rinkimų apylinkėje dirba galbūt neblaivūs komisijos nariai.

Patruliams apsilankius šioje apylinkėje, paaiškėjo, kad įtarimai nepasitvirtino, komisijos nariai buvo blaivūs.

Antrasis pranešimas apie įtartiną politinę reklamą gautas Plungės rajono policijos komisariate. 18 val. 20 min. policijai skambinusi moteris pasipiktino privačios šeimos klinikos švieslentėje bėgančia eilute, kuria buvo raginama balsuoti už liberalą Joną Varkalį.

Plungės Viešosios policijos skyriaus viršininkė Ingrida Juškaitė tikino, kad, jos manymu, šioje situacijoje neįmanoma įžvelgti pažeidimo dėl agitacinės reklamos.

„Ši šeimos klinika yra gerokai toliau nei 50 metrų nuo artimiausios rinkimų apylinkės. Klinika priklauso taip pat liberalui, va ir nusprendė pareklamuoti bičiulį. Ši reklaminė eilutė bėgo visą laiką. Tačiau švieslentė įrengta pastato viduje, tik matyti per langą“, – pasakojo I.Juškaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai portretas
Prasideda...:)Kaip visad...po mūšio -kulokais mojuoja :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių