Degalinėje pamestus pinigus pasisavino vairuotojas

  • Teksto dydis:

Degalinės vaizdo įrašai parodė, kad vairuotojos pamestus pinigus pasisavino kitas vairuotojas.

Pirmadienį į policiją dėl iš piniginės pavogtų pinigų kreipėsi 65 metų moteris.

Ji pranešė, kad šeštadienį Šilutės plente esančioje degalinėje ji pametė piniginę su 150 eurų. Vėliau moteris sugrįžo į degalinę, kur piniginę jai atidavė darbuotojai.

Uostamiesčio policija skelbia, kad peržiūrėjus vaizdo kamerų įrašus nustatyta, jog piniginę rado į degalinę atvykęs „Opel“ vairuotojas. Jis ištuštino piniginę ir atidavė ją personalui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kažkada...

Kažkada... portretas
Radom telefoną.Baliavojanti "linksma" jo šeimininkė to telefono nepasigedo(nors matė jį apžiūrint), kitą dieną nešėm į policiją, bet pasigedusi šeimininkė jau apkaltino vagyste.Galų gale pusantrų metų įrodinėjom, kad nevogėm, o radom viešoje vietoje, naktimis tikrino ar 22val. namuose esam 11mėn. Ir tik aukščiausias teismas nutraukė bylą. Ot ir radom telefoną ir kitą dieną nešėm į policiją...Ilga istorija.Baisu, nes tai buvo apkaltintas ir kaltinamas vaikas.

Vėtra

Vėtra portretas
Jeigu būtų neištuštinęs jis, tai būtų padaręs kitas.

hm...

hm... portretas
Paimti pamestus, tai nepavogti... Niekas nekaltas, kad pamete, kaip ir neikas nekaltas, kad rado, cia jau zmogaus sazines reikalas, ar grazins juos. Kad butu pamirsusi ant prekystalio ir koks darbuotojas pasisavintu pinigus, tada taip, tai vagyste, o jei lauke kazkur pamete, dar bandote kazka vagyste apkaltinti :D
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių