Daugiabučių namų renovuotojus puola vagys

Daugiabučius namus renovuojančios bendrovės kenčia nuo vagių – naktimis nusikaltėliai laužiasi į statybos įmonių rakinamus konteinerius ir grobia brangius darbo įrankius.

Rugpjūčio 30-osios naktį, 2.30 val. Debreceno gatvėje prie renovuojamo namo suveikė tokio konteinerio signalizacija. Kai atvyko apsaugininkai, nusikaltėliai jau buvo dingę. Apsaugos ekipažas iškvietė atsakingą įmonės darbuotoją, o šis apžiūrėjo, kas pavogta ir pranešė apie vagystę policijai.

Įmonė neteko diskinio pjūklo „Makita“, pjūklo deimantiniais dantimis „Karnasch“, kampinio šlifuoklio „Bosh“ bei nemažai kitų įrankių. Visi dingę daiktai įvertinti 1116 eurų.

Panašu, kad galbūt tie patys vagys tąnakt apvogė ir Naujakiemio gatvėje daugiabutį namą renovuojančios įmonės statybinį vagonėlį. Vagystę darbininkai pastebėjo tik ryte, kai apie 7.30 val. atėjo į darbą.

Iš vagonėlio dingo du kampiniai šlifuokliai, akumuliatorinis suktuvas „Makita“, kūginis grąžtas, skardos žirklės ir kiti įrankiai. Trečiadienį įmonės atstovai dar tikslino žalos mastą.

Statybos įmonės tikina, jog patiriami nuostoliai negula ant renovuojamų namų gyventojų pečių. Policininkų aiškinimu, savo daiktus turi tinkamai saugoti jų savininkai.

Pareigūnai mano, jog vagys iš anksto nusižiūri, kurioje vietoje laikomi brangesni įrankiai, įsitikina, ar jie saugomi. Pasak uostamiesčio kriminalistų, rasti pavogtus daiktus būtų kur kas lengviau, jeigu įmonių darbuotojai juos pažymėtų sutartiniais ženklais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bomzui qwerty

bomzui qwerty portretas
o gal tu ir vagi

to Qwerrty

to Qwerrty portretas
O gal bomžai pedagogai ar valdininkai iš jų vagia,tie amžinai alkani,,,,

Qwerrty

Qwerrty portretas
Kaip gali ant gyventoju nugult :D speju tada tie patys bomzai statybininkai ir vagia, didinasi pelna...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių