Dainininkas Mino įkliuvo girtas prie vairo

Ankstyvą antradienio rytą Palangos centre, P.Vaineikio gatvėje, patruliavę policininkai atkreipė dėmesį į „Toyota Sienna”, kurio vairuotojas bandė išvengti susitikimo su pareigūnais.

Policininkai pamatė, kaip minivenas staiga pasuko į Draugystės tako gatvę, todėl suskubo šį automobilį vytis. Praktika rodo, kad pareigūnams į akis pakliūti vengia neblaivūs arba privalomų prievolių neatlikę vairuotojai.

Greitai paaiškėjo, kad ir šį kartą pareigūnai buvo teisūs. Automobilį vairavo Mino sceniniu slapyvardžiu Lietuvos žmonėms pažįstamas atlikėjas Mindaugas Mickevičius.

Alkoholio matuoklis parodė, kad vairuotojas yra neblaivus – 1,06 prom.

„Vairuotojas sutiko su skiriama nuobauda. Ten pat, kur buvo sulaikytas, jam paskirta 300 eurų bauda ir 12 mėnesių atimta teisė vairuoti transporto priemonę. Vairuotojas buvo nušalintas nuo vairavimo, tad jam reikėjo pasirūpinti, kas galės parvairuoti automobilį“, – paaiškino Palangos policijos komisariato Veiklos skyriaus viršininkas Kęstutis Bončkus.

Socialinio tinklo „Facebook“ paskyra „Reidas“ skelbia, kad atlikėjas policininkams aiškino, jog buvo nuvažiavęs beveik iki Klaipėdos, bet prisiminė Palangoje palikęs merginą ir grįžo jos paimti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Anonime,ar matei gyvą motociklininką,vairavusį 2 metus?

To prie ko mergina

To prie ko mergina portretas
Nu artiste:) merginos ir alkoholis neatsiejami dalykai, yra tokiu merginu, kad patiktu vyrui tas vyras daug isgert degtines

Anonimas

Anonimas portretas
Kadangi labai jau daug visokių artistų, politikų ir šiaip panašių klounų ikliūna girtų siulyčiau visiems tokiems ivesti 0,0 promilių riba kaip motociklistams. Nes tai padidinta rizikos grupė jau gaunasi, o motociklistams tą ribą padidinti kaip ir visų TP priemonių iki 0,4 jei yra 2 metų virš vairavimo stažąs. Ta prasme rizikos grupes skirstyti ne pagal vairuojamą TP, o pagal tarpinę tarp vairo ir sėdynės...
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių