Cigaretes gabeno išslapstęs įvairiose automobilio vietose

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Klaipėdos teritorinės muitinės pareigūnai Panemunės kelio poste išaiškino Rusijos piliečio gabentą tabako gaminių kontrabandą, vertinamą daugiau nei 3 000 eurų.

Apie 10 val. į Panemunės kelio postą lengvuoju automobiliu VW CADDY KOMBI iš Rusijos Federacijos Kaliningrado srities atvykęs 62 metų Rusijos pilietis V. N. pareigūnams žodžiu deklaravo, kad vežasi 2 pakelius cigarečių ir 1 litrą alkoholinių gėrimų.

Kilus įtarimui, kad minėtas pilietis gali gabenti nedeklaruotų prekių, pareigūnai lengvąjį automobilį ir jame buvusius daiktus patikrino mobiliąja rentgeno kontrolės sistema, o po to ir detaliai. Tikrinimą atlikę muitinės pareigūnai automobilio abiejose durelėse, atsarginiame rate ir dviejuose galiniuose ratuose rado 1 062  paslėptus pakelius įvairių rūšių cigarečių be banderolių, vertinamų daugiau nei 3 000 eurų.

Automobilis VW CADDY KOMBI ir neteisėtai gabenti tabako gaminiai – sulaikyti. Rusijos piliečiui surašytas administracinio nusižengimo protokolas. Už šį pažeidimą jam gresia bauda nuo 2 700  iki 6 000 eurų su cigarečių ir transporto priemonės konfiskavimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių