Buvusi nuomininkė Klaipėdoje padegė buto duris

Ginčas tarp buto šeimininkės ir buvusios nuomininkės Klaipėdoje virto pavojingu karu. Būsto savininkė buvo priversta kreiptis į policiją dėl kilusio pavojaus gyvybei bei sugadinto turto.

Penktadienį vakare, apie 18.30 val. 27-erių klaipėdietė pranešė policijai, kad buvusi jos buto Kareivinių gatvėje nuomininkė padegė buto duris.

Anksčiau ta pati moteris grasino merginai padegsianti butą ir automobilį.

Pareiškėja nurodė, kad jai padaryta 1,2 tūkst. eurų žala.

Būstų nuomotojai ir nuomininkai neretai konfliktuoja dėl pinigų. Teisėtu būdu spręsti šiuos konfliktus dažnai nesiryžtama, nes būstai nuomojami nesudarius oficialių nuomos sutarčių.

Tad lieka pasitikėti abiejų pusių padorumu, o jei tokių galimybių nėra, žmonės imasi negarbingų ir neteisėtų būdų aiškintis santykius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vėl dročiniesi

vėl dročiniesi portretas
su savo Ona?Eik piketuot o ne mums čia protus krušti.Tuo labjau kad nemoki pasakyti konkrečiai ir aiškiai

Labai Visų atsiprašau>>>

Labai Visų atsiprašau>>> portretas
__P. S. Labai atsiprašau, kadd tennka darrrrkyti teksssstą. NNes akliii TS – LKD -iisstų vvalioss vykdytojai kaunnnodienniiistai bblokuoja, masiškai naikina kkkkomentarus ssu ttam ttttikromis nnnnepatoggiomis jiems ir TS – LKD -iiiiistams fraaazėmmis!! Bblokuoja IP addressus_!!x! Įkišinėdami slaptus agentus, stengiasi sugadinti kompiuterius!!!

KKORUPCINNĖ PPORRRRRNŪCHA - ką ji siūlo mums !?!_1

KKORUPCINNĖ PPORRRRRNŪCHA  -  ką ji siūlo mums !?!_1 portretas
oOnNA DAnNUTĖ GGRICIEnNĖ yra TS – LKD - narė!!! Korruppcijos pažžiba!! __Būk TS – LKD -iistu ir vogsi, grobsi kiek norėsi! Jei kas – tave balne už kanopų prilaikys partijos bendraminčiai, oonos kyšininnkkienės kklonai! Apsidairyk, tokių Tavo aplinkoje pilna!__ Kas vyksta Kaune, šviettimo skyrriuje, Kauno miesto savivaldybėje!? ___Korupcijos mastai savivaldybėje, švietimiečių siautėjimas, matijošaitininkų parsidavimas ir veidmainystė tiesiog "verčia iš kojų". Buvęs švietimiečių caras A. Bagdonas ( bbūgtai nnuimtass !?), iš tikrųjų, paliktas toliau koordinuoti kyšininkavimo veiklą švietimo skyriuje, kad naujasis "vadovas", būsimasis carras Mažeika, tinkamai perimtų visą kyšininkavimo, despotizmo, melo, demagogijos, veidmainystės, nesiskaitymo su žmonėmis, maisto, baldų, higienos priemonių, vaistų ir visko ko tik įmanoma vogimo iš vaikų, mobingo, kyšių "išmušinėjimo" iš eilinių darbuotojų, tėvų ir fiksuotų sumų (nustatytų savivaldybės niekšų) pristatymo "kur reikia" "industriją"!!!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių