Be žinios dingo klaipėdietis

Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai ieško be žinios dingusio 73 metų klaipėdiečio Grigorijaus Filipovo.

Spalio 2 dieną apie 8.30 val. šis vyras išėjo žvejoti, bet namiškiams nepasakė, kur jis ketina meškerioti.

Vyras mėgdavo gaudyti žuvis Dangės upėje prie „Meridiano“ arba kanale prie Jono kalnelio, rečiau keldavosi keltu į Smiltynę.

G.Filipovas yra apie 170 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, trumpų, žilų plaukų. Jis nešioja žilą vidutinio ilgumo barzdą, ūsus. Tarp nosies ir antakių yra nedidelis, senas randas. Ant vienos rankos, išorės pusės, tarp nykščio ir rodomojo piršto turi išblukusią tatuiruotę, kur pavaizduotas mažas inkaras ir užrašas „Griša“.

Dingusysis vilkėjo žalsvos spalvos lietpalčiu, mūvėjo juodos spalvos sportinėmis kelnėmis, užsidėjęs kepurę su snapeliu, turėjo margą, margintą karišką kuprinę.

Žinančius apie šio žmogaus buvimo vietą prašoma paskambinti tel. 870061163.



NAUJAUSI KOMENTARAI

n

n portretas
blogai ieškot , turėtu būti lapuotoj vietoj lapai į liepų panašūs , netoli upelis , jauni kumščio dydžio medžių kamienai , gal beržų . Manau guli ant šono

Dingusių žmonių paieška

Dingusių žmonių paieška portretas
Labai dažnai girdime, pasiklydo grybautojai, uogautojai miško masyve, išėjo iš namų neįgalus, senyvas ar nepilnametis asmuo ir artimieji nežino kur jo ieškoti. Todėl „K-9 GROUP“ užduotis nedelsiant reaguoti į žmonių skambučius ir išvykti į įvykio vietą nedelsiant. Kol specialiosios tarnybos (policija, viešojo saugumo tarnyba, pasieniečiai) nustatinėja asmens tapatybę ar kitaip įstatymų numatyta tvarka delsia skelbti dingusio žmogaus paiešką ir realiai ieškoti pradeda tik po paros laiko tai „K-9 GROUP“ kinologai su paruoštais šunimis – pėdsekiais, išmokytais aptikti kvapnųjį žmogaus pėdsaką, sekti juo ir surasti pasiklydusį asmenį išvyksta nedelsiant. Aptikus ieškomą asmenį, suteikti jam pirmąją pagalbą. Visi dalyvaujantys paieškoje „K-9 GROUP“ kinologai yra aprūpinti ryšio bei kitomis spec. priemonėmis. Paieškai vadovauja patyrę specialistai. +370 686 44828
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių