Baigtas tyrimas dėl kokaino platinimo lošimo namuose

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje baigtas ikiteisminis tyrimas dėl narkotinės medžiagos – kokaino platinimo.

Baudžiamojon atsakomybėn už kvaišalų platinimą patrauktas 1962 m. gimęs klaipėdietis, kuris, įtariama, platino narkotikus uostamiesčio lošimų namuose, praneša Klaipėdos apskrities policija. Asmuo sulaikytas 2017 m. vasarą viename Klaipėdos miesto kazino po to, kai, įtariama, pardavė kokainą kitam klaipėdiečiui.

Prokuroro sprendimu apribotos kaltinamojo teisės į pinigus, galimai gautus iš nusikalstamos veikos.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti gresia laisvės atėmimas nuo 2 iki 8 metų.

Tyrimą atliko Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdyba ir Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Nieko, teisėjai išteisins.

Ė

Ė portretas
kur snukiai tų nevykėlių?

Anonimas

Anonimas portretas
Tie mirties ir nelaimių nešėjai turi būti nors realiai teisiami ir sodinami ilgam , be jokių lygtinai, arba sulauks kaip vienos šeimos atstovai , palaidoję savo seserį, narkomanais pavertė tų žvėrių vaikus , nes pamatė kad prekeiviams tik paglostoma galvytė ir jie toliau sėja mirtį..Kaip tokius išgamas žemė nešioja ir ar laimingi jie iš tų pinigų susikrovę turtus?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių