B. Navickaitė po konflikto viešai atsiprašė policijos pareigūno: pamelavau

  • Teksto dydis:

Su Seimo nariu Petru Gražuliu dukters susilaukusi palangiškė Birutė Navickaitė penktadienį atkreipė policijos dėmesį. Ji socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo nuotraukomis, kuriose užfiksuotas sužalotas moters veidas. Birutė teigė, kad policijos pareigūnas sutrenkė jos galvą. Jau šeštadienį moteris savo feisbuko paskyroje pripažino, kad pareigūnas smurto prieš ją nenaudojo.

„Aš pamelavau, kad jis trenkė mano galvą guldydamas ant žemės į plyteles. Viešai atsiprašau ir pripažįstu, kad jo, kaip pareigūno, veiksmai buvo teisėti. Atsiprašau pareigūno, kurį  įžeidžiau, pasakydama, kad jis trenkė mano galvą į plyteles. Ačiū artimiesiems, kurie manęs nepasmerkė, ačiū draugams, kurie skambino, sakė „laikykis“ ir verkė kartu su manimi.

Dėkoju ir Petrui už barimą ir net moralinį palaikymą, kurio nesitikėjau. Įvyko kaip įvyko, o dabar reikia gyventi toliau. Viskas bus gerai“, - optimistiškai įrašą baigė Birutė.“

Priminsime, kad penktadienį B.Navickaitė liejo įtūžį ant policijos pareigūnų.  „Pasakiau policininkui, kad ryžas. Galva į plytetes“, – tada teigė moteris. 

Susisiekus su Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grausliene paaiškėjo, kad moteris policiją į savo namus kvietėsi, nes neva nežinojo, kur dingo jos vaikas. „Į nurodytą adresą atvyko policijos pareigūnai kartu su Vaiko teisių specialistais. Moteriai buvo nustatytas 1,5 prom. girtumas. Taip pat paaiškėjo, kad mergaitė yra vaikų darželyje, saugi“, – teigė A. Grauslienė. Pasak Komunikacijos poskyrio vedėjos, aiškinantis įvykio aplinkybes, B. Navickaitė trenkė policijos pareigūnui į galvos sritį.

„Pasak Palangos miesto policijos viršininko A. Budgino, įvykis buvo nufilmuotas „body“ kamera“, – pasakojo A. Grauslienė.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

X

X portretas
Kuo ši "veikėja" nusipelnė Lietuvai, kad tiek apie ją šokinėja žurnalistai ir aprašo kiekvieną jos kvailiojimą? TV rodo jos aiškinimus kaip kita tokia pati dukros auklė mylimą Gražulį vilioja. Žuvies pardavėja, pergulėjusiu su seimo klounu Gražuliu - visas nuopelnas. Kaip tokį darantį gėdą visiems Gražulį rinko į seimą? Gėda turėtų būti už jį balsavusiems Gargždų gyventojams.

#

# portretas
Šviesuoliai..

Baisi persona

Baisi  persona portretas
GAILA P. GRAZULIO,KAIP I BALA KRITO,PO PAZINTIES SU TA KEISTA PANELE,NEI JOS PAVEIKSI,NEI GYVENSI SU JA.TURI IR DUKRYTE,SUSITVARKYTU,NE,KVAILIOJA,ZEMINA SAVE IR GRAZULI,elgiasi kaip besmegene
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių