Autostradoje įvykusioje avarijoje – sužeisti keturi žmonės

Antradienio vakarą autostradoje įvykusioje avarijoje nukentėjo keturi žmonės. Vis sužeistieji važiavo lengvuoju automobiliu, kuris nulėkė į griovį.

Antradienio vakarą autostradoje įvykusioje avarijoje nukentėjo keturi žmonės. Vis sužeistieji važiavo lengvuoju automobiliu, kuris nulėkė į griovį.

Sprogo padanga

Incidentas nutiko 17 val. 44 minutės kelyje Klaipėda – Vilnius, ties posūkiu į Veiviržėnus. Pirminiais duomenimis, autostrada važiavusiam latvių vilkikui „Volvo“ sprogo padanga. Vilkikas su priekaba ėmė blaškytis po kelią ir išvažiavo į skiriamąją juostą. Automobilis rėžėsi į metalinius atitvarus ir vertėsi ant šono. Automobilį vairavo Latvijos pilietis 58 metų L.U.

Tuo pačiu metu už vilkiko taip pat vyko veiksmas. Antrąją juosta nuo Klaipėdos Vilniaus link važiavo penktos klasės automobilis BMW. Tuo metu, kai vilkikas blaškėsi po kelią, BMW vairuotojas mėgino išvengti  susidūrimo su vilkiku, tačiau nežymiai kliudė puspriekabę ir pasuko į šalikelę.

Automobilis nuskriejo į pievoje esantį griovį ir susmigo priekiu į žemę.

Aiškinasi greitį

Kol kas neaišku kokiu greičiu važiavo automobilis. Tai aiškinasi ekspertai. Tuo pačiu metu autostrada važiavę klaipėdiečiai matė, kad du juodos spalvos automobiliai dideliu greičiu lenkė visus ta pačią kryptimi važiavusius automobilius.

„Aš važiavau antra juostą, staiga iš galo prikibo juodas automobilis. Vairuotojas vis blykčiojo šviesomis, kad pasitraukčiau. Aš važiavau 130 km/h greičiu. Tad jo greitis galėjo būti gerokai didesnis. Paskui jį prašovė ir antra mažina, lėkusi ne ką mažesniu greičiu. Tiksliai pasakyti negaliu, tačiau pagal automobilio lempas spėju, kad galėjo būti tas pats BMW. Pavažiavęs keletą kilometrų į priekį išvydau jau įvykusią avariją“, – dienraščiui pasakojo klaipėdietis.

Netrukus į avarijos vietą atskubėjo Klaipėdos Kelių policijos biuro pareigūnai, medikai ir ugniagesiai.

Lūžo stuburo slanksteliai

Paaiškėjo, kad mašiną vairavo 48 metų vilnietis. Po smūgio iš automobilio BMW ištraukti keturi žmonės. Šeima tikino važiavusi į namus sostinėje po atostogų Klaipėdoje.

Automobilio vairuotojas aiškino, kad norėjo išvengti susidūrimo ir pasuko vairą į šalikelę.

Po incidento automobilio vairuotojas ir jo žmona pasijuto blogai. Iš eismo įvykio vietos į Klaipėdos ligoninę buvo pristatyti abu sužeistieji. Vyrui ir žmonai nustatyti stuburo slankstelių lūžiai.

Nukentėjusiuosius naktį specialiu medikų automobiliu teko pervežti iš uostamiesčio į Vilniaus vieną iš ligoninių stacionariam gydymui.

Naktį iš antradienio į ketvirtadienį 2 val. 22 minutės į medikus kreipėsi ir dvi sutuoktinių dukros.

Vienai jaunai merginai nustatytas stuburo ir krūtinės sumušimas, kitai – dešinio šono sumušimas. Abi merginos po medikų apžiūros išleistos gydytis ambulatoriškai.

Dėl įvykio Klaipėdos rajono policijos komisariatas pradėjo ikiteisminį tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o taip

o taip portretas
"pagal automobilio lempas spėju, kad tai buvo tas pats BMV" - o va čia tai liudininkas...kai vairuotojas tokioj situacijoj išlaviravo ir įlėkė tik į griovį, taip ir norisi prie ko nors prikibti...

nesvarbu

nesvarbu portretas
nevisi BMW skaraido tiesiog vyras isvenge situacijos. Reiktu pasidziaugt kad tik tokios pasekmes. As pats vilkiko vairuotojas. vilkikuj sprogus padangai vairuotojas KIMARINO liaudiskai tariant. Todel ir apvirto. Sakyciau labai gerai sureagavo lengvosios vairuotojas. Galejo baigtis labai blogai, labai retai eina suvaldyti vilkika krauta. Ypac kai sprogsta priekine padanga o dar kaire. Paziurekit youtube kad bent isivaizduotumet. aciu

"Šeima tikino važiavusi į namus sostinėje po atostogų "

"Šeima tikino važiavusi į namus sostinėje po atostogų " portretas
O ka to daryti nebuvo galima , kad reikejo itikineti...?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių