Atrakcionuose skraidė piniginės ir dokumentai

Per pirmąją Jūros šventės dieną uostamiesčio policija užregistravo du atvejus, tikėtina susijusius su kišenvagiais. Tačiau policija sulaukė ir daugiau pranešimų apie šventės metu pradingusias pinigines ir dokumentus, tačiau dalį jų gyventojams padėjo surasti patys pareigūnai.

Į pareigūnus penktadienį, apie 15 val. 50 min. kreipėsi 32 metų moteris, kuri nurodė, kad prieš 20 minučių kažkas iš jos rankinės ištraukė piniginę.

Moteris vaikštinėjo Jūros šventės mugėje ir įtaria, kad čia pasidarbavo ilgapirščiai. Moters piniginėje buvo 110 eurų, automobilio ir asmens dokumentai. Padaryta žala siekia 160 eurų.

Dar vienas pranešimas apie vagystę buvo gautas penktadienį apie 19 val. 36 metų vyras nurodė, kad prieš pusvalandį iš jo rankinės buvo pavogta piniginė su 80 eurų ir 100 JAV dolerių grynųjų pinigų. Žmogus neteko ir asmens dokumentų. Vyras įtaria, kad jis buvo pašvarintas Herkaus Manto gatvėje.

Klaipėdos policija sulaukė bent kelių pranešimų apie tai, kad dingo piniginės su pinigais ir dokumentais Piliavietės teritorijoje.

Įtardami, kad toje vietoje gali sukiotis kišenvagiai patruliai nužingsniavo pasižvalgyti. Tačiau patys pareigūnai pamatė kur dingsta žmonių daiktai.

Paaiškėjo, kad sukantis čia veikiančiuose atrakcionuose iš žmonių kišenių byrėjo viskas, kad tik jose buvo – piniginės, raktai ir telefonai.

Patruliams teko patiems ieškoti ant žemės iškritusių piniginių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vilnius

Vilnius portretas
nenaudokit gero miesto vardo savo "sudrasciui"

Raivo

Raivo portretas
Dienrastis Klaipeda tiesiog tarnauja valdzios klanui, vardan ju ir jankiu sventos ramybes. Viena diena apie Putina, kita apie grybu apribojimus, o kartais reikia ir apie kriminala ko nors priburti, parodyti, kad valzios atstovai gina savo piliecius. Ogi taip ir formuojamas tinkamas smegenu plovimui eteris..

klaipedietis

klaipedietis portretas
dienrastis klaipeda, jus esat dalbajobai eikit nx
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių