„Aro“ kovotojai ant žemės paguldė prekeivius narkotikais

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje Antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ kovotojai ant žemės suguldė prekeivius narkotikais.

Vėlų rugsėjo 13-osios vakarą, apie 22.45 val. Klaipėdoje esančio daugiaaukščio namo 19-ajame aukšte, koridoriuje, ant žemės buvo suguldyti trys iš buto išėję asmenys – du 20-mečiai ir vienas 23 metų.

Atlikę įtariamųjų kratas, pareigūnai pas juos aptiko įvairių rūšių, galbūt platinimui paruoštų narkotinių ir psichotropinių medžiagų, pranešė Telšių apskrities policija.

Pas asmenis rasta į plastikinius maišelius supakuotų baltos ir gelsvos spalvos miltelių, geltonos ir baltos spalvos tablečių, tuščių švirkštų su adatomis.

Tęsiant kratą už prekybą narkotikais jau teisto 33 metų įtariamojo nuomojamame bute, iš kurio ir išėjo sulaikyti asmenys, viduje aptikta ir daugiau narkotinių bei  psichotropinių medžiagų, įrangos joms apdoroti, taip pat grynųjų pinigų.

Turėdami įtarimų, kad vaikinai narkotikų gali slėpti ir kitose vietose, pareigūnai apžiūrėjo daugiabučio požeminį garažą. Šalia įtariamojo naudojamo BMW X5 automobilio aptiktos sudėtos padangos, kuriose buvo įrengta slėptuvė. Padangų viduje rasta apie 1,2 kg augalinės kilmės medžiagos, galimai kanapių ir jų dalių.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriuje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.  

Pagrindinis įtariamasis, 33 metų vyras, ir vienas jo bendrų, 20-metis vaikinas, suimti 3 mėnesiams. Trečiasis įtariamasis po dviejų parų paleistas. Jiems gresia laisvės atėmimo bausmės nuo 2 iki 8  metų.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mogiliov

Mogiliov portretas
Visas tas riportas ožynas. Tas ribportas ožiu irštva.ten konkretus oziai auga.Urba pagautas su heroinu kelis menesius sankcijos gavo ir paleido.suslydo į anglija,elemas jau senai su mentais dirba.tas meška lavonas toma pridaves dėl mašinu kur tomas gavo tris metus per ta kaziola.marenas su tuo buvusiu mentu su kaifu judetojai,dar ir kipsas velniukas su replem nuspausta nosim is savo silutes kaimo pasijunge su ta oziu gauja

lavonas

lavonas portretas
markas ozys!!

jrk

jrk portretas
matyt ne tik kursa per bajana saude
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių