N. Pareigytė prašo pagalbos: padėkite atgauti tai, kas brangiausia!

  • Teksto dydis:

Visai neseniai žiniasklaidoje pasirodė žinia, kad ilgapirščiai apvogė dainininkę ir renginių vedėją Nijolę Pareigytę-Rukaitienę. Vakar žinoma moteris pasidalijo prašymu padėti atgauti jai labai svarbius daiktus.

„Gegužės 30 d. apie 18 val. iš automobilio „Volkswagen Caddy“ buvo paimtas mano kompiuteris, iš piniginės ištraukti pinigai“, – prie pasidalyto vaizdo įrašo rašo Nijolė. 

Anksčiau moteris rašė, kad kompiuteris „Apple Macbook 13“ ir pinigai pavogti tuomet, kai transporto priemonė trumpam buvo palikta prie Birutės g. 8 namo.

„Įraše galima įžiūrėti tik vyro, kuris mane apvogė, siluetą. Maldauju, jei tu matai šį vaizdo įrašą, prašau, grąžink man tai, kas buvo kompiuteryje. Jame yra vaizdo įrašai ir nuotraukos, kuriuose užfiksuotas mano vaikas, pirmieji jos žingsniai!“, – bandydama suminkštinti ilgapirščio širdį dėsto dainininkė.

N. Pareigytė prašo visų, kurie ką nors žino ar matė, nedelsiant jai pranešti ir padėti atgauti tai, kas brangiausia. Ją apvogusiam niekadėjui žinoma moteris taip pat perduoda žinutę.

„Sumokėsiu tau daug daugiau, nei paėmei iš mano piniginės!!!“, – įrašą užbaigia ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pažvelgus į jos snukutį

pažvelgus į jos snukutį portretas
košmaras Guobų gatvėje tyliai rūko kamputije

tendencija

tendencija portretas
Paskutiniu metu labai padaugėjo pranešimų apie vagystes .Susidariau nuomonę, kad kažkokia kišenvagių gauja, kurie taip pat nevengia švarinti automobilių, paleista į laisvę iš įkalinimo įstaigos. O gal tai svečiai iš draugiškų respublikų? Neramina tai, kad žmonės "apšvarinami" prekybcentriuose, kitose susibūrimo vietose, tačiau apsauga į tai nereaguoja, nes jai, matyt, klientų saugumas nesvarbu, svarbu, kad klientas netyčia nepamirštų už kokį dantų šepetuką sumokėt, ar maišelių per daug nepaimtų, tada jau bus sukeltos visos pajėgos.

Svarbiausia-dingo vaiko nuotraukos

Svarbiausia-dingo vaiko nuotraukos portretas
Kai perskaičiau,kad labiausiai jaudinasi dėl dingusių vaiko nuotraukų-visai pasidarė negaila.Vaiką prisiminti reikia ir be nuotraukų.Labiausiai,matyt,norima visiems parodyti,koks jis ar ji išpustyti,išgarbanoti,išdažyti jau nuo pat mažumės.O nuotraukų dar bus tiek,kad nusibos į jas ir žiūrėti.O geriausiai būtų,kad pasirūpintų ši moteriškė gražiu vaiko išauklėjimu.Ne gražios nuotraukos žmogų puošia,o jo kuklumas,mandagumas,gražus elgesys.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių