Apsvaigusį kelių erelį vaikėsi kiemais

Uostamiesčio Kelių policijos biuro keli ekipažai antradienio vakarą pietinėje miesto dalyje buvo priversti surengti tikras gaudynes dėl svetimą automobilį sudaužiusio ir pasprukusio vairuotojo. Paaiškėjo, kad veikėjas buvo apsvaigęs nuo narkotikų, todėl ir spruko nuo pareigūnų.

Uostamiesčio Kelių policijos biuro keli ekipažai antradienio vakarą pietinėje miesto dalyje buvo priversti surengti tikras gaudynes dėl svetimą automobilį sudaužiusio ir pasprukusio vairuotojo. Paaiškėjo, kad veikėjas buvo apsvaigęs nuo narkotikų, todėl ir spruko nuo pareigūnų.

Antradienio vakaro įvykiai ėmė rutuliotis apie 19 val., kai Laukininkų gatvėje prie sankryžos sustojusį "Toyota Yaris" iš galo taranavo 32 metų Platono vairuojama "Mazda 6".
Pats avarijos kaltininkas dar sugebėjo apšaukti "Toyota Yaris" vairuotoją. Moteriškė vairavo ketinamą pirkti automobilį, tad ne juokais išsigando, kas jos laukia už mašinos sugadinimą.

Vos spėjus mazdai nuvažiuoti iš įvykio vietos, vairuotoja pranešė apie incidentą policijai.

Eismo įvykio vietą apžiūrėję ir nukentėjusiosios paaiškinimą išklausę policijos patruliai po dviejų su puse valandos važiavo į kitą eismo įvykį.
Tas pats ekipažas, kuris kolegoms buvo pranešęs valstybinius pabėgusio automobilio numerius, priešais save išvydo ieškomą automobilį.

Apie 20.20 val. Smiltelės ir I.Simonaitytės gatvių sankryžoje pareigūnai, įjungę garsinius ir šviesos signalus, pradėjo persekioti "Mazda 6" automobilį. Tačiau vairuotojas nestojo ir nurūko Smiltelės gatve tolyn.
Ties Varpų gatve, užsidegus raudonam šviesoforo signalui, policijos patrulis mėgino prišokti prie bėglio mašinos, tačiau ji pasuko į Reikjaviko gatvę. Per Žardininkų kvartalo gatveles bėglio automobilį teko vytis kiemais.

Prie Statybininkų ir Žardininkų gatvių sankryžos kitas policijos automobilis blokavo mazdai kelią.

Paaiškėjo, kad 32 metų Platonas G. vairavo mašiną apsvaigęs nuo narkotikų. Ligoninėje nustatyta, kad vyras buvo vartojęs marihuanos. Policija mašinos salone rado įrangą narkotikų rūkymui.

Už sukeltą eismo įvykį, pabėgimą ir nepaklusimą policijos reikalavimams sustoti, šiam vairuotojui gresia nuo 4 iki 5 tūkst. litų bauda.

Paaiškėjo, kad šis veikėjas prieš kelias dienas jau buvo įkliuvęs prie vairo apsvaigęs. Tada jo organizme taip pat buvo aptikta narkotikų pėdsakų.

Policija iš klaipėdiečio atėmė vairuotojo pažymėjimą ir įteikė jam laikinąjį, o mašiną uždarė į saugojimo aikštelę.

Platonas po keturių dienų atžingsniavo savo automobilio. Neva paėmęs kreditą vyras sumokėjo užstatą ir išvažiavo. Tačiau ir vėl įkliuvo policijai, kaip ir praėjusį kartą, parūkęs marihuanos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
Narkosa,kam tau masina? Tu torciokas ka nors dar uzmusi. Kaifok be masinos,tai bent vienas nustipsi.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių