Apiplėštų filipiniečių viliotoją užfiksavo liudininkai

Klaipėdoje savaitės pradžioje nusikaltėlių įvilioti į spąstus ir apiplėšti filipiniečiai jūreiviai jau išvyko iš mūsų uosto. O policijos pareigūnai neatskleidžia, kaip jiems sekasi gaudyti nusikaltėlius.

Miesto garbė svarbi daugeliui klaipėdiečių, o šiuolaikinės technologijos leidžia fiksuoti įtarimų sukėlusius asmenis.

Vakar su dienraščio "Klaipėda" redakcija susisiekė pilietiška klaipėdietė, buvusi greito maisto restorane tuo metu, kai tamsiaplaukė moteris gundė penkis filipiniečius važiuoti pasilinksminti, kur esą bus gėrimų ir linksmų merginų.

"Moteris su tais vyrais kalbėjo angliškai, gundė juos siūlydama įvairių ištvirkėliškų dalykų ir ragino kuo greičiau sėsti į taksi", – prisiminė pašnekovė.

Sumani klaipėdietė suvaidino daranti asmenukę ir gundytoją įamžino savo telefonu.

Ketvirtadienį nusikaltimą tiriantys pareigūnai nekomentavo savo darbo tiriant šį nusikaltimą, tikėtina, kad jie jau nustatė minėtos moters asmenybę.

Galbūt netrukus jie praneš sulaikę ne tik ją, bet ir du vyrus, kurie grasindami metaliniu vamzdžiu ir peiliu atėmė iš jūreivių 1,2 tūkst. eurų.

Bene prieš penkerius metus gauja nusikaltėlių panašiu būdu nuskriaudė ne vieną grupę užsieniečių jūreivių. Tada Jūrininkų centro vadovas Algirdas Grybas turėjo moterų, viliojusių užsieniečius, nuotrauką.

Panašu, kad šį kartą ilgaplaukė moteris taip pat buvo gerai pasiruošusi suvilioti aukas.

Ji minėjo Jūrininkų centro administratorės vardą, taip siekdama sudaryti vaizdą, kad pažįsta šios įstaigos darbuotojus ir jūreiviams nėra ko baimintis.

Kalbindama patikliuosius filipiniečius ji suokė ne vieną minutę, geraširdžiai ir naivūs jūreiviai nesitikėjo, kad bus taip žiauriai apgauti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kabajan

Kabajan portretas
Kabaja kabajan looser

erzelis

erzelis portretas
Tie daugiau mergų nenorės :)

}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}

}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}} portretas
labai panasi i dainavos direktoriaus numyletine sesele liolita-Glinda
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių