Apiplėšti bandė einantį per gatvę

Ką tik pargriautą auką plėšikui teko palikti, nes sąmonės netekusį vyrą pamatė automobiliu pro šalį važiavę jauni klaipėdiečiai.

Sekmadienį po 23 val. uostamiesčio Statybininkų prospektu važiavę vaikinai pamatė keistą vaizdą. Visa tai vyko arčiau Minijos gatvės, ties laivų remontininkų mokykla.

Ant važiuojamosios kelio dalies gulėjo žmogus, prie jo kažką darė vargu ar pilnametystės sulaukęs vaikinas, vilkėjęs trumparankoviais marškinėliais ir šortais. Jaunuoliai sustabdė automobilį.

Prie gulinčiojo besisukinėjęs žmogus leidosi bėgti. Jo vaikinams pavyti nepavyko.

Kiti suskubo prie ant žemės esančiojo. Iš jo galvos lašėjo kraujas.

Žmogus neatsakė į jaunuolių klausimus, mat buvo be sąmonės. Tuo metu vyro kišenėje suskambo telefonas. Buvo galima suprasti, kad plėšikas dar nebuvo spėjęs apieškoti aukos kišenių.

Prisiskambinę pagalbos telefonu vaikinai išgirdo patarimą paversti sužeistąjį ant šono ir sulaukti greitosios pagalbos.

Tuo metu prie būrelio priėjo keli paaugliai ir papasakojo girdėję smūgio į kūną garsą. Vos po akimirkos sucypė vyrą išgelbėjusių jaunuolių automobilio stabdžiai. Toks liudijimas verčia spėti, kad žmogui smogęs plėšikas nespėjo nieko pagrobti.

Medikai atvažiavo panašiu laiku, kaip ir policijos patruliai, vos po kelių minučių.

Greitoji išgabeno nukentėjusįjį į ligoninę. Pareigūnai išklausė įvykio liudininkų pasakojimo, užsirašė jų duomenis, tačiau tarnybinis automobilis nepasuko ten, kur nubėgo įtariamasis. Buvo praėję pernelyg daug laiko, tad jaunąjį plėšiką sugauti vargu ar būtų pavykę.

Rytą iš ligoninės policijai pranešta, kad 1954 m. gimęs vyras išleistas gydytis ambulatoriškai.

„Mums tai buvo antras atvejis iš eilės, kai ant žemės gulinčiam žmogui kvietėme pagalbą. Dar dieną prieš šį įvykį mačiau gyventoją, šliaužiantį šaligatviu. Man atrodė, kad jam reikia pagalbos, bet iš tiesų jis buvo toks girtas, jog negalėjo paeiti. Iškviečiau medikus, nes žmogui grėsė pavojus. Pro namo langą žiūrėjo moteris, ji sakė, kad aš visai be reikalo kviečiau greitąją. Kad ir kaip būtų, man atrodo, jog negalime būti abejingi. Toks žmogus gali tapti nusikaltimo auka. Visiškai nenormalu mušti per galvą žmogų dėl kelių eurų“, – piktinosi sužalotam vyrui pagelbėjęs vaikinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Simanas

Simanas portretas
Šaunuoliai vaikinai. Pagarba vaikinui už žodžius : nebūkim abejingi. Auksiniai žodžiai

Aris

Aris portretas
Jaunuoliams pagarba.Sėkmės Jums!

ot

ot portretas
Tai už žardininkų 18 namo kieme kiekvieną vakarą ant suoliukų baliai,apylinkiniui nė motais,geria ten ir dienom,iš ko pacukai geria...aišku iš atimtų iš žmonių.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių