A. Buikiui – byla dėl narkotikų

Sekso simboliu tituluojamos gražuolės Simonos Kateivaitės sužadėtinis Aurimas Buikys teisiamas už narkotikų įgijimą ir laikymą, turint tikslą juos platinti.

Liudytojus slepia

Dėl draugystės su gražuole socialinių tinklų žvaigžde tapęs A.Buikys į teisiamųjų suolą sėdo su kitu veikėju – Hariu Abromavičiumi.

Vakar Klaipėdos apylinkės teisme posėdžio metu turėjo būti apklausti liudytojai. Tai buvo daroma telekomunikacijų pagalba.

Kadangi byloje liudytojų tapatybės nėra atskleidžiamos, planuota, kad šie asmenys parodymus duos nuotoliniu būdu, pakeičiant jų veidus ir balsus.

Vakar apklaustas vienas liudytojų.

Teismo teisėja Viktorija Teišerskienė priėmė sprendimą apklausą vykdyti uždarame teismo posėdyje, kad nebūtų paviešintos liudytojų tapatybės.

Šventė tarp nusikaltėlių?

A.Buikiui ir H.Abromavičiui už narkotikų įgijimą, laikymą ir platinimą gresia laisvės atėmimas nuo dviejų iki aštuonerių metų.

Kokainu dvelkianti istorija nutiko dar 2015 metais.

Bylos duomenimis, A.Buikys iš H.Abromavičiaus įsigijo maišelį su kokainu. Esą kažkas A.Buikio paprašė "suveikti" narkotikų.

Iš H.Abromavičiaus jis esą nupirko 0,886 g sveriantį maišelį su narkotinėmis medžiagomis. Jame grynojo kokaino tebuvo 0,157 g A.Buikys jį perpardavė už 160 eurų.

"Visa byla tik dėl to, kad atsidūriau netinkamoje vietoje, netinkamu laiku. Aš daug ką pažįstu, mane daug kas žino. Buvo tokia šventė Palangoje. Ten apie 20 žmonių buvo, iš nusikalstamo pasaulio. Tačiau nenoriu aš čia smulkiai visko pasakoti", – po teismo posėdžio dienraščiui kalbėjo A.Buikys.

Byloje minima keli bandymai įsigyti narkotikų iš H.Abromavičiaus.

Dokumentuose minima, kad šis vyras esą galėjo narkotikų parduoti anoniminiams liudytojams.

Vieną kartą pirktas vienas maišelis su narkotinėms medžiagomis, kitą – du.

Teisėsauga tyrimą pradėjo 2015 metais. H.Abromavičius buvo kuriam laikui sulaikytas. A.Buikys areštinės išvengė.

H.Abromavičius teismo prašėsi paleidžiamas į laisvę dėl šeiminių aplinkybių.

Teismas jo prašymą tenkino, paskirdamas įtariamajam prievolę dėvėti specialią apykoją.

Abu įtariamieji posėdžių metu nėra apklausti, jie atsisako duoti parodymus, kol nebus apklausti visi liudytojai.

Gražuolė mylimojo nemes

Pats A.Buikys viliasi, kad jam pavyks išvengti realios laisvės atėmimo bausmės.

Vyras įsitikinęs, kad jį išgelbės nesutrešta jo biografija, nors administracine tvarka A.Buikys ne kartą baustas dėl pomėgio pažeidinėti Kelių eismo taisykles.

"Aš nesu teistas, mano biografija yra švari. Aš tikiuosi, kad teisme man pavyks įrodyti, kad esu nekaltas. Viliuosi, kad pavyks apsiriboti lygtine bausme", – kalbėjo A.Buikys.

Paklaustas, ar žinoma gražuolė S.Kaiteivaitė nemes jo dėl narkotikų bylos, A.Buikys tikino, kad jis ramus dėl savo santykių.

"Simona atsirado vėliau. O šie reikalai buvo iki Simonos. Ji nieko nežinojo. O aš kol kas dar juk nesu teistas", – teigė A.Buikys.

Praėjusių metų gruodį A.Buikys viešai pasipiršo bušido mergaite vadinamai S.Kateivaitei, įteikdamas mylimajai brangų sužadėtuvių žiedą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Busimasis

Busimasis portretas
Buiky treniruok siknikes raumenis zonoj pravers

As

As portretas
Na bet ir baisi ta jo merga... tokia jauna, o atrodo kaip pigi nudėvėtų gatves stotine

M

M portretas
tai ir tas narcizas ozys pagerintas ir H-1 irgi velnias sabaka loja i desine ir i kaire , vienas kita oziais vadina pridavineja loja o i akis sypsosi vienas kitam , o H1 nam laukia dar pirtele kaip ir narcizui uz savo zodzius velniui. Velnias paskutinis . Vaidmainis intrigantas ir velnias kaska is saves stato :)
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių