15-metė plėšikė pateko į areštinę

  • Teksto dydis:

Uostamiestyje ir vėl siautėjo nepilnamečiai plėšikai. Šeštadienį, 16 val. 30 min. centrinėje Klaipėdos gatvėje užpultas devynerių metų berniukas.

Neįtikėtina, tačiau judrioje Herkaus Manto gatvėje niekas iš suaugusiųjų nepadėjo mažamečiui. Policija praneša, jog prie moksleivio priėjo 2002 m. gimusi paauglė ir 2005 m. gimęs berniukas.

Vaikui pagrasinus, plėšikai išplėšė iš rankų telefoną, moksleivio pažymėjimą ir elektroninį bilietą.

Vėliau policija sučiupo abu jaunuosius nusikaltėlius. 15-metė mergina buvo uždaryta į areštinę. Vaikinuką policija po apklausos išleido namo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alvydas

Alvydas portretas
As vis nesuprantu pas mus lietuvelei kaip isgerusi vairuotoja filmuoja rodo per tv.nors jis dar nieko tokio kad ir nusikalstamo kazko baisaus nepadare jo morzele viesinama,o nusikalteliu su narkotikais,organizuotom grupuotem priskiriamus asmenis ar tokius pradinius plesikelius nei vardu nei foto nepamatysi!!! Viesumas ir dar karta viesumas,tik tai bent minimalus rezultatas yra rezultatas. O siuo atveju POLICIJAI 10 BALU!!!

tėtis

tėtis portretas
Atėjo laikas,kad pas mus ,kaip ir užsienyje-vaikus nuvesti ar nuvežti iki mokyklos ir pasiimti-turės suaugusieji.Dar galima koperuotis su kaimynais ar šiaip pažįstamais žmonėmis.Manyčiau,kad ir policijos darbuotojai ,būtent tuo metu,kai moksleiviai eina iš mokyklos ar į ją -turėtų būti budresni.

Bailys

Bailys portretas
Baisu, daugiau i centra neisiu. Man 30 metu.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių