Ženklą paslėpė medžių šakos

Medžių šakos paslėpė ženklą, įrengtą Kauno gatvėje šalia Šilutės plento. Per lapus beveik neįmanoma pamatyti, ką šis nurodo.

Tik gerai įsižiūrėjus galima suprasti, kad ženklas draudžia sustoti ir stovėti. Jis skirtas automobiliams, kurie važiuoja Kauno gatve nuo Taikos prospekto Šilutės plento link.

Ženklo nepastebėję vairuotojai ir mašiną neleistinoje vietoje pastatę žmonės gali užsidirbti baudą. Kitos įrenginio pusės medžių šakos nedengia.

Miesto želdiniais besirūpinančios įmonės „Klaipėdos želdiniai“ direktorius Gediminas Valašinas teigė, kad nurodymą, kuriuos medžius reikia nugenėti, duoda savivaldybė.

„Panašių situacijų vasaros sezono metu būna ne viena. Šakos uždengia ne tik ženklus, bet ir šviesoforus. Šie darbai atliekami viso šiltojo sezono metu pagal poreikį“, – kalbėjo vadovas.

Pasak Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo, Miesto saugaus eismo komisijos pirmininko Aleksandro Michailovo, situacija Kauno gatvėje bus įvertinta.

„Jei ženklą tikrai paslėpė medžių šakos, nugenėsime jas. Vasaros sezono metu taip gana dažnai nutinka. Rudenį ženklai, rodos, matosi, o pavasarį medžiai, krūmai sužaliuoja ir juos paslepia“, – sakė pavaduotojas.

A.Michailovas teigė, kad tokias situacijas dažnai užfiksuoja ir patys savivaldybės darbuotojai, įvairių tarnybų atstovai, praneša gyventojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tfu

Tfu portretas
Prie Prano Mašioto progimnazijos irgi pasislėpęs po medžiu ženklas jau daugybę metų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių