„Vyšnioje“ – kainų revoliucija: viskas po vieną eurą

Jau ketvirtadienį po trumpos pertraukos, kai vyko atnaujinimo darbai, duris atversianti kavinė „Vyšnia“ pateiks išskirtinę staigmeną. Nuo šiol klaipėdiečių pamėgtoje kavinėje viskas kainuos vos po 1 eurą. Ir tai – ne vienkartinė akcija.

Gyventojų dėmesio nestokojanti kavinė „Vyšnia“ Herkaus Manto gatvėje duris atvėrė prieš penketą mėnesių.

Visą šį laiką klaipėdiečius čia traukė galimybė paragauti įvairių rūšių kavos, užkandžių, belgiškų vaflių. Šią vietą jau buvo pamėgusi ir miesto studentija. Jaunimas kavinėje rengė susitikimus su jiems įdomiais žmonėmis.

Vis dėlto, nors verslas sekėsi gerai, kavinės vadovas Ramūnas Vyšniauskas neslėpė iki šiol ieškojęs „Vyšnios“ išskirtinumo.

„Norėjome, kad į „Vyšnia“ galėtų užeiti visi – ir senjorai, ir studentai, ir tiesiog praeiviai, kad žmones čia trauktų. Visus tuos penkis mėnesius ieškojome tos razinos, dėl kurios čia plūstų žmonės“, – dėstė R.Vyšniauskas.

Nuspręsta pasitelkti sunkiąją artileriją – jau nuo ketvirtadienio niekas „Vyšnios“ asortimente nekainuos daugiau nei vienas euras.

Vienoje pagrindinių miesto gatvių įsikūrusioje kavinėje nuo šiol papusryčiauti, papietauti, užkąsti, pasmaližiauti, atsigerti kavos, gaiviųjų gėrimų ar išlenkti bokalą bus galima vos už vieną eurą.

„Ir taip „Vyšnioje“ bus visada. Ji bus prieinama visiems“, – patikino R.Vyšniauskas.

Nuo ketvirtadienio viską po vieną eurą siūlysianti „Vyšnia“ klientų lauks ir kiek atsinaujinusi – čia atsiras kiek daugiau erdvės ir vietų lankytojams.

Numatoma, kad ateityje uostamiestyje bei aplinkiniuose miestuose atsiras ir daugiau gerai nuteikiančiomis kainomis viliosiančių kavinių „Vyšnia“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

išsišiepusi vyšnia

išsišiepusi vyšnia portretas
tai koks čia pigumas,5 eu už įėjimą,1 eu duona su sūriu,6 eu,arba 21 lt.geras biznis,nes mulkiu atsiranda,todėl ir sėdi vyšnia išsišiepusi

zina

zina portretas
neklausyk daryk bandyk ieskok pats sako minkstu kedziu reikia nesamone uzsienyje yra baras kur stalai ir suolai sujugti nuri atsisesti lipi per stala ir sitas baras visada pilnas zmonems svarbu kad skanu musu lietuviai tik pasmergti greiciau

...

... portretas
Nieki vysniukai nesudominsi su ta kavinuke !!! Grubliauskas turi geresni versla Rybporte , Minijos 129 narkotiku papigiai !!!! Ir mientu apsauga grubliauska saugo kad biznis riporte klestetu !!!
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių