Vidury gatvės išdygo duobė

Penktadienį ryte I.Kanto gatvės pradžioje atsirado ženklai, rodantys, kad gatve važiuoti nepavyks. Jos viduryje iškasta duobė bylojo apie čia atliekamus rimtus darbus.

Šios gatvės 19 namo kieme buvo tvarkoma aikštelė, todėl teko atnaujinti lietaus nuotekų kanalizacijos sistemą ir jos atšaką I.Kanto gatvėje.

Todėl gatvėje buvo iškasta duobė, o jos viduryje atsirado nauji nuotekų šulinio rentiniai.

Šiuos darbus atliekančios plungiškių bendrovės VVARFF Kelių tiesimo padalinio projektų vadovas Tomas Kimbirauskas patikino, kad duobę ketinta užkasti dar vakar vakare, tad šeštadienį gatve jau bus galima važiuoti transporto priemonėmis.

"Iškart akmenų grindinio pakloti negalėsime. Duobės vieta bus užlyginta ir užberta skalda. Reikės šiek tiek laiko, kad gruntas susistovėtų, vėliau jį išlyginsime. Grindinio akmenis klosime vėliau, bet tada eismo uždaryti nebereikės, darbininkai tiesiog atitvers tą vietą", – patikino T.Kimbirauskas.


Šiame straipsnyje: duobėKanto gatvėeismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Labai daug bus smgduobių , važiuoji ir matai, kad įdubimai keliuose vis didėja.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Beraščiai.Duobės iškasamos,išdygsta grybai.

Ramūnui

Ramūnui portretas
Taip dažnai ir apie Kauną būna- skaitai ir galvoji, ar visgi čia apie Klaipėdą, dar kai gatvių pavadinimai sutampa... Bet Dienos žurnalistams ne taip ir lengva tai suprast.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių