Valdžiai parūpo nelogiški ženklai

Uostamiesčio gatvėse turėtų atsirasti daugiau tvarkos – miesto valdžios ir kitų eismo specialistų akys nukrypo į kai kuriose Klaipėdos gatvėse vairuotojus klaidinančius kelio ženklus.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas pripažino, kad uostamiestyje iš tiesų yra vietų, kur kelio ženklai sukelia dviprasmybių ir glumina vairuotojus. Pastabos miesto atstovus pasiekia ir iš gyventojų.

Savivaldybės administracijos vadovas taip pat pastebėjo, kad nors specialiuose miesto žemėlapiuose ir yra pažymėti visi Klaipėdoje stovintys ženklai, pasitaiko, jog informacija schemoje neatitinka esančios realybėje.

Akcentuojama, kad nemažai klausimų kelia Poilsio parko prieigose automobilių stovėjimą nurodantys kelio ženklai, mat ten įkurdinta nemažai stovėjimą ribojančių ar ne visiškai aiškiai stovėjimo būdą nurodančių ženklų.

Pasak S.Budino, panašių zonų mieste yra ir daugiau.

Šiomis dienomis šią problemą aptarė miesto savivaldybės, policijos bei ženklus statančios bendrovės atstovai.

Žadama spręsti kai kur dėl chaotiškai sustatytų ženklų atsirandančius rebusus.

"Sutarėme, kad šiuo klausimu koordinavimo galėtų būti ir daugiau", – teigė S.Budinas.

Kiekviena miesto ženklais besirūpinanti pusė, priėmusi sprendimus, turėtų informuoti ir likusias kitas, kad ir šios žinotų apie situaciją, neįneštų chaoso gatvėse.

S.Budinas patikino, kad artimiausiu metu mieste ketinama peržiūrėti klausimų keliančius ženklus ir kiekvienai situacijai rasti tinkamus sprendimus.

Tikėtina, kad kai kuriose uostamiesčio vietose ženklai bus panaikinti, o kai kur atsiras papildančių jau esamus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rt

Rt portretas
Kam rūpintis,svarbu pasipinigauti.Juk reikia pridų prie algų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių