Uostamiestyje šventės atnešė pragaištį

Nauji emigrantų įpročiai ne vienai šeimai jau atnešė siaubingų staigmenų. Sausio 1-oji nuo šiol bylos apie tragediją klaipėdiečio, šventėms grįžusio iš Jungtinės Karalystės, artimiesiems. Pirmąją 2017-ųjų dieną išėjęs į didžiausią uostamiesčio prekybos centrą jaunas vyras nebeparėjo.

Tualete – emigranto kūnas

Tikrą šoką išgyveno tądien apie 15 val. netoli centrinio įėjimo gamtinių reikalų prispausti vyriškiai. Tualete tįsojo negyvėlis.

36 metų klaipėdietis įėjo į būdelę ir labai ilgai iš jos neišėjo. Įtarimai, kad žmogui gali būti atsitikę kas nors blogo, pasiekė prekybos centro apsaugininkus. Jie ir atrakino durų užraktą.

Viduje buvo sukniubęs vyras.

Greitosios pagalbos medikai jam nebegalėjo padėti, mirtis jau buvo pasiglemžusi darbingo amžiaus žmogų.

Abejonių dėl mirties priežasties beveik nebuvo. Šią paslaptį išdavė šalia velionio gulėjęs švirkštas ir kelnių diržas.

Kažkas liudijo, kad šis asmuo į tualetą ėjo ne vienas, buvo ir jo draugas, bet sužinojęs, kas nutiko, šis pabėgo.

Apie tai, kad vyras pastaruoju metu gyveno užsienyje, bylojo jo angliškas vairuotojo pažymėjimas ir kiti dokumentai.

Teismo medicinos ekspertams belieka išsiaiškinti, ar vyrą nužudė pernelyg didelė dozė kvaišalų, netikusi jų kokybė ar derinys su kitomis medžiagomis.

Į Angliją – ne tik dirbti

Jungtinėje Karalystėje gyvenantys lietuviai greitai perkanda vietos gyvenimo tvarką, o grįžę į tėvynę pasakoja, kaip skiriasi tenykštės policijos požiūris į daugelį dalykų, o svarbiausiai – į narkotikus.

Pasak emigrantų, šioje šalyje narkotikų įsigyti taip pat lengva, kaip pieno ar duonos. Pareigūnai nebaudžia kvaišalų vartotojų, net jei jie turi ne vieną, o kelias dozes.

Baimintis turi pagrindo tik narkotikų pardavėjai.

"Tokios įtampos, kaip Lietuvoje dėl "dozės" nėra. Niekam nerūpi, apdujęs tu ar ne. Net jei turi su savim kažkiek, policininkams esi neįdomus. Tik "barygos" bijo būti sučiupti. Kur gauti, klausimas ten nekyla. Viskas paprasta, tik turėk pinigų. O pinigų turi, nes ten gaunamos algos negali palyginti su tuo, kiek moka Lietuvoje", – atviravo lietuviškiausiame Anglijos mieste Peterborough'e gyvenantis klaipėdietis Valdemaras.

Ne vienas brandaus amžiaus tėvynainis vylėsi, kad palaidūnas sūnus, išvykęs į Angliją kals pinigą ir neturės laiko nesąmonėms. Kiti tikėjosi, jog sūnus studijuos ir gaus gerą išsilavinimą.

Tokios viltys neilgai šildė tėvų širdis. Daugelis jų labai greitai sužinojo, kad atžalos svetimoje šalyje ne uždirba, o leidžia pinigus neišsiblaivydami nuo kvaišalų ir vis giliau klimpdami į priklausomybę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marcius

Marcius portretas
Labai saliskas straipsnis pozicijuonuotas pakurstyt emocija. Skaitosi gana kvailai.

cha

cha portretas
klausimas kiek zurnaliste Daiva Janauskaitė laiko galvojo,kaip parasyt antraste:1.atsakymas - valanda.2.atsakymas - negalvojo,net dar neatsigavo po naujuju sventimo.3.atsakymas - nei galvojo,nei rase,nes jai padejo,jos draugas rades Daiva nusmigusia salia darbinio loptopo

SENSACIJA SENSACIJA SENSACIJA!!!

SENSACIJA SENSACIJA SENSACIJA!!! portretas
Uostamiestyje šventės atnešė pragaištį!!!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių