Uostamiestyje sumažės apleistų statinių

Klaipėda po truputį atsikrato apleistais, avarinės būklės ir pavojų žmonėms keliančiais pastatais. Ketvirtadienį miesto taryba pritarė dviejų statinių nugriovimui. Bus sutvarkyta ir jų aplinka.

Nugriauti bus apleisti, sunykę pastatai, esantys Senosios Smiltelės gatvė 6A, ir Uosto gatvė 22. Pirmojo pastatas buvo administracinis, antrasis – sandėlis.

Tarybos nariai domėjosi, ar šių statinių negalima įtraukti į privatizuojamų objektų sąrašą.

Anot Klaipėdos savivaldybės Turto skyriaus vedėjos Genovaitės Paulikienės, abu statiniai yra visiškai susidėvėję. Jų techninė būklė labai bloga.

Be to, sandėlis, esantis Uosto gatvėje, yra labai mažo ploto. Net ir investavus jį būtų kam nors sudėtinga pritaikyti. Pirminiais skaičiavimais pastatų nugriovimas kainuotų 5 tūkst. 800 eurų, tačiau tai norima padaryti kuo mažesnėmis sąnaudomis.

Taryba taip pat pritarė jau nugriautų apleistų pastatų, kurie buvo Naujojo Uosto 5A, išbraukimui iš sąrašų. Akis miestiečiams ir svečiams badžiusios griuvenos nugriautos po teisminių ginčų. Tarp statinių savininko ir savivaldybės buvo pasirašyta Taikos sutartis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytautas Lupeika-- miesto Tarybos narys

Vytautas Lupeika-- miesto Tarybos narys portretas
Dėkui Klaipėdieti už gerą žodį...Susitiksim prie kvepiančios kavos puodelio...8-656 15280. Apie miestą mūsų pasikalbėsim,gal kartais ir kraštiečiais esame...

Klaipedieti

Klaipedieti portretas
Neišmesk NX Tarybos nario Lupeikos!Jis vienas iš normalesnių Klaipėdos Tarybos narių.Niekad netyli, niekad nenusileidžia(šiaip -sau:)Von konservus!Bet ne Lupeiką!!!

NU

NU  portretas
O kon tau tie užsieniečia maišo?Anu nėr net pometi-nesirodo.Senia itariu kad anie ne toki geriečia, bet nieko nebgirdet apie anu veikla:(
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių