Uostamiestyje spustelės šaltukas

Artimiausiomis dienomis Klaipėdoje numatomi žvarboki orai. Šį savaitgalį iš dangaus leisis ir snaigės ir šlapdriba, vyraus gana stiprus vėjas, o sekmadienio naktį žnaibys 4–6 laipsnių šaltis.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos Jūrinių prognozių grupės budinčios sinoptikės Ievos Petrošienės teigimu, uostamiestyje atkeliavusi žiema primins apie save.

Šeštadienį termometrų stulpeliai sukiosis apie nulį, vyraus šiaurės, šiaurės vakarų vėjas, kurio greitis sieks 4–9 m/s, o gūsiuose sustiprės iki 15 m/s.

Visą dieną kartkartėmis numatomi krituliai – daugiausiai šlapdriba ir sniegas. Šeštadienio vakarą didesnė tikimybė, kad iš dangaus kris snaigės.

Sekmadienio naktį šiaurės rytų vėjas įsibėgės iki 4–9 m/s, o dieną jis suksis į pietvakarius, vakarus. Jo greitis sieks 7–12 m/s.

Sekmadienio naktį, numatoma, spustelės smarkesnis šaltukas – oro temperatūra nukris iki 4–6 laipsnių žemiau nulio. Dieną termometrų stulpeliai svyruos apie nulį, tikėtinas ir lengvas snyguriavimas.

Artėjančios savaitės pradžia bus vėjuota. Pirmadienį vyraus pietvakarių, vakarų vėjas, kurio greitis sieks 10–15 m/s. Gūsiuose jis pūs ir 20 m/s greičiu.

Vis dėlto pirmadienį ir antradienį, palyginti su šiuo savaitgaliu, bus šilčiau.

Pirmadienio naktį termometrų stulpeliai svyruos apie nulį, o dieną oras gali sušilti iki 7 laipsnių. Antradienį bus 1–4 laipsniai šilumos.

Antradienį šiaurės vakarų, šiaurės vėjo greitis gūsiuose sieks apie 15–20 m/s. Trečiadienį taip pat išsilaikys šiaurinių krypčių vėjas.

Nuo trečiadienio ir vėl tikėtinas atšalimas.


Šiame straipsnyje: oraiKlaipėdašaltisžiema

NAUJAUSI KOMENTARAI

Giruliai

Giruliai portretas
Prajuokino, kad spustelės šaltukas...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių