Uostamiestyje pradėjo pjauti žolę

Klaipėdoje imti šienauti žalieji plotai. Specialistų teigimu, permainingi šio pavasario orai lėmė, kad darbai būtų pradėti gerokai vėliau nei pernai.

Klaipėdoje įsibėgėja tradiciniai pavasario žolės pjovimo darbai.

Pasak žaliąsias miesto erdves prižiūrinčios bendrovės "Klaipėdos želdiniai" direktoriaus Gedimino Valašino, darbininkai mieste pluša jau bemaž savaitę.

Pastebima, kad permainingi šio pavasario orai pavėlino šienavimo pradžią.

"Šiemet žolę pjauti pradėjome vėliau. Praėjusiais metais startavome turbūt dviem savaitėmis anksčiau", – teigė G.Valašinas.

Žolės pjovimo darbai penktadienį pabaigos link artėjo Liepojos gatvėje. Per praėjusią savaitę kai kurias erdves spėta sutvarkyti visiškai.

Šiuo metu imamasi šienavimo darbų judriausiose gatvėse – Šilutės plente, Taikos prospekte.

Pabaigus darbus čia, "Klaipėdos želdinių" dar lauks parkai.

"Vėliau prasidės periodiškumas. Kol vieną ratą nupjauname, jau antrą sukti reikia. Kai dar labiau atšils, imsime darbuotis kiemuose ir parkuose", – apibendrino bendrovės direktorius.


Šiame straipsnyje: žolės pjovimasžolė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Povilas

Povilas portretas
Pritariu ,kad anksti dar pjauti žole

Koks dar žolės pjovimas!

Koks dar žolės pjovimas! portretas
Kai šiuo metu paukšteliai, kurie peri žolėje dar neišperėjo jauniklių, o jeigu ir išperėjo, tai dalgiai juos nužudys, o beto ir bitutės ima medų iš dabar ka tik pradėjusiu žydeti žiedų, ir jas nužudo žoliapjovės šienaudamos. Parazitai visiški, nespėjo išdykt žolė , jau šienauja. Ar ne gražiau kai žydi kad ir pienės , visur tik geltona, geltona aplinkui. O koks jau ten grožis kai nebėr nei žolytės nei gėlyčių, tik dirvonuoja plika žemė. Rūpužės jus žolės pjovėjai! Negalvojat apie gamta, paukštelius ir bitutes!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių