Uostamiestyje organizuojama šventė šeimoms

  • Teksto dydis:

 Klaipėdos vaikų laisvalaikio centras rugsėjo 30 d. kviečia dalyvauti kasmet organizuojamoje šventėje „Šeimos pramogų uostas“.

Organizatoriai siekia paskatinti šeimas kartu leisti laisvalaikį ir sustiprinti šeimos narių tarpusavio ryšį. Kūrybinės, sportinės ir edukacinės pramogos šeimos narių ir bendraminčių apsuptyje suteikia galimybę vienas kitam padovanoti tai, kas brangiausia – savo laiką ir dėmesį.

11.30 val. Šeimų bėgimas

Renginio startą skelbs ketvirtą kartą organizuojamas Šeimų bėgimas. Dalyvauti bėgime kviečia visus šeimos narius, mokyklų, gimnazijų mokinius, sporto organizacijas, šeimas vienijančias ir su šeimomis dirbančias visuomenines organizacijas bei bendruomenes.

Visi bėgimo dalyviai bus apdovanoti medaliais, o komandų lyderiams (mokytojams, vadovams) bus įteikti padėkos raštai. Trims aktyviausiai dalyvaujančioms komandoms ar organizacijoms padovanos Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro įsteigtas taures.

Registracija – www.kvlc.lt arba renginio dieną 10.30-11.30 val.

Bėgimo startas – 11.30 val.

Starto vieta –  prekybos centro „Studlendas“ aikštelė.

Distancija – 2 km nuo prekybos centro „Studlendas“ iki Melnragės.

12-16 val. Šeimos šventė

Vieta – Melnragės žiedas.

Šventėje matysite – Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro kolektyvų pasirodymus, muzikos grupės „Old City Band“ koncertą, klounų teatro „Dulidu“ spektaklį „Profesorius ir blusa“.

Taip pat organizatoriai kviečia dalyvauti kūrybinėse dirbtuvėse, edukaciniuose užsiėmimuose ir sferinio kino seansuose. Šventėje lauks Linksmo lagamino animatoriai, batutai ir kitos linksmybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių