Uostamiestyje aptvėrė naikinamą šulinį

Liepų gatvėje, po Mokyklos gatvės viaduku, specialistai aptvėrė seną gamybinį šulinį. Dėl drėgmės kiekio grunte kol kas neįmanoma jo užversti gruntu.

Baltomis tvorelėmis ir specialia juosta šulinys paženklintas ketvirtadienio rytą. Paaiškėjo, jog senas gamybinio vandentiekio šulinys kelia grėsmę. Įspūdingo dydžio ertmė kol kas yra atvira, tačiau gyventojai įspėjami šioje vietoje nelandžioti ir nekelti grėsmės savo gyvybei.

Įmonės „Klaipėdos vanduo“ pasamdyti rangovai šulinį žada panaikinti artimiausiu metu, kai tik bus sausesni orai. Tam prireiks 30 kubinių metrų smėlio ir grunto. Kol kas šulinyje yra susikaupęs didelis kiekis vandens.

Rangovai baiminasi, kad sunkiasvorė technika gali išvažinėti žolynus, nukentės kelio atitvarai, todėl laukia pirmųjų šalčių.

Kadangi šulinys yra gilus ir platus, nuspręsta jį pažymėti nestandartine, balta tvorele. Tačiau šioje vietoje pėsčiųjų takų nėra. Šulinys yra arčiau viaduko šlaito.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Kaip žinia yra nemažai dingusių be žinios. Ar nevertėtų patikrinti šulinio dugno, gal ką amžiams palaidosit o paieškas tęsite.

Pašaipūnui

Pašaipūnui portretas
Tamstai atrodo, kad visiems gyvenimo atvejams yra kažkokie specialiai paruošti žmonės, kurie sėdi ir laukia kada gi jiems aptverti šulinį, sutvarkyti bortelį, užpilti duobę, uždėti pavogto šulinio dangtį... Komunizmo reliktas - kas nors vis tiek sutvarkys, o jei nesutvarko, reiškia taip turi būti. Tik dabar tamsta drįsti savo mėšlinas raides čia rašinėti. Eik ir užtverk kokią nors duobę kieme. Pažiūrėsim kaip tau seksis.

Asta Aleksėjūnaitė

Asta Aleksėjūnaitė portretas
įdomus straipsnis, kaip SPECIALISTAI įdėję daug triūso šulinį aptvėrė ...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių