Uostamiesčio policija kviečia į atvirų durų dieną

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas trečiadienį, kovo 1-ąją, rengia atvirų durų dieną ir kviečia miestiečius artimiau susipažinti su pareigūnų darbo virtuve, sąlygomis.

Apsilankiusieji pamatys, kaip atrodo modernus ir šiuolaikiškas policijos komisariatas. Svečiams bus papasakota ir parodyta, kokią ginkluotę naudoja pareigūnai.

Atėjusieji sužinos, kaip galima susekti nusikaltėlius, ką veikia ir kaip dirba tarnybiniai šunys. Bus pateikta informacija, kaip tapti tikru policininku.

Norintys apsilankyti Klaipėdos apskrities vyriausiajame policijos komisariate ir daugiau sužinoti apie pareigūnų darbo subtilybes kviečiami registruotis elektroniniu paštu klaipedosvpk.spauda@policija.lt arba telefonais 8 700 60999 ir 8 615 11729.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vardenis

vardenis portretas
Ateičiau pasižvalgyti, jei būtų kur automobilį palikti :(

lk

lk portretas
Tvarką, kad elektroniniu paštu pateiktas pareiškimas turi būti pasirašytas elektroniniu parašas ne policija sugalvojo. Tai numatyta viešojo administravimo įstatyme. Jeigu kas nors patį nuskriaudė, niekas nedraudžia pateikti paprastą popierinį pareiškimą.

Kaziui

Kaziui portretas
Apylinkės inspektorių nebeliko nuo 2016 metų liepos mėnesio.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių