Uostamiesčio gyventojai dalijosi drabužiais

Vargingai gyvenantys miestiečiai sulaukė kitų klaipėdiečių ištiestos pagalbos rankos. Minijos gatvėje esantis turgelis šeštadienį virto labdaros dalybų poligonu. Žmonės čia galėjo pasirinkti rūbų ar reikalingų daiktų.

Akciją iš klaipėdiečių surinkti nebereikalingus drabužius, žaislus, avalynę ar namų apyvokos daiktus ėmėsi organizuoti VšĮ „Pokyčių bendruomenės fondas“.

Klaipėdos miesto savivaldybės viešosios bibliotekos Kalnupės filiale buvo sukaupta didžiausia krūva dovanotų daiktų. Juos bendruomenės nariai suvežė šeštadienį į Minijos gatvėje esantį turgelį.

Žmonės glėbiais rinkosi šiltesnius rūbus, ieškojo rūbelių vaikams, džiaugėsi dovanotais žaislais.

Ta dalis daiktų, kurie liko nepadalinti akcijos metu, nukeliaus į daugiavaikių šeimų namus, bus padovanoti neįgaliesiems.

Tai ne pirma tokia akcija uostamiestyje. Šį kartą ji buvo organizuota prieš didžiuosius šalčius, kad žmonės apsirūpintų šiltais drabužiais. Analogiškas renginys šiame mikrorajone vyko ir pavasarį.


Šiame straipsnyje: rūbaidrabužiailabdaraturgelis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Diana

Diana portretas
Jei turite jums nebereikalingų, bet tinkamų ir tvarkingų rūbų, avalynės ir kitų daiktų, galite juos atvežti į Klaipėdos miesto socialinės paramos centrą, Tsikos pr.76. Daugiau informacijos telefonu 311185.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių